Midsommar med mormor och morfar

Vilken underbar midsommar afton! Vaknade visserligen tidigt men kände mig ändå utvilad. Gick upp, myste en stund med Lily i soffan och sen så vaknade Tobias.

Vi startade dagen, fixade frukost och plockade iordning här hemma och det vi behövde ha med. Sen bar det av till mormor, morfar och mosterSofie. När vi kom fram så var moster Carola där och moster Evah och kusinerna. Det blev fullt ös Lily och Melvin på en gång, Milton blev ledsen så fort vi kom dit. Vi myste en stund och sen blev det god mat. Grillat med olika tillbehör.

Efter maten så blev det lite dans kring stången och barnen var så glada. Så underbart att se dem. Fikadags, det blev tårta, kladdkaka, glass, jordgubbar, grädde. Men barnen ville ut och leka så efter fikat så gick vi ut på gräsmattan och barnen röjde för fullt. Jag fick bebismys med Milton som kräktes på mig. Sen märkte vi att barnen var så trötta så det var dags för oss att bryta upp.

Väl hemma blev det lite kvällsmål, tv och dusch. Nu sover Lily helt utmattad efter dagen. Imorgon ska vi ta det lugnt och mysa här hemma.














RSS 2.0