Sluta blogga!

Hej. Nu har jag bestämt mig, jag ska sluta blogga på obestämd tid. Jag kommer ha bloggen öppen för de som vill läsa gamla inlägg mm. 

Anledningen till att jag inte vill fortsätta med bloggen är för att det tar för mycket tid, jag känner inte samma passion för bloggen längre och känner mig stressad över att jag måste uppdatera. Jag vill lägga fokus på att vara med Lily, mina andra intressen och träffa folk. Kanske tar upp bloggandet igen framöver men nu måste jag pausa den helt.

Jag kommer att skriva kortare texter på Instagram så ni kan följa mig där istället.

Där heter jag Annas_pilar

Tack för mig och ha det bra.Sluta blogga??

Jag funderar allvarligt på att sluta blogga. Jag får inte tiden att räcka till helt enkelt. Jag prioriterar Lily framför bloggen och allt annat! Så från och med nu så får ni kolla via Instagram. 

Släktträff

Hej på er. Igår så orkade jag inte skriva. Började dagen med att Lily kissar på pottan igen och vi fixar sen frukost. Men den lilla busungen fick för sig att klättra upp på soffbordet!!! 😂 Tobias tar ut henne på en morgonpromenad efter det och jag fixar hemma med olika saker. Sen blev det jobb för min del och dagen rullade på. 

Tobias och Lily tog och cyklade en stund till farmor där hon lekte och busade med sin kusin. Farmor hade gjort sylt som vi skulle få. Sen efter jag hade slutat jobbet så kom moster Evah och mormor, morfar och moster Sofie förbi en stund. Vi hade några saker här som Evah och Dennis skulle få av oss. Så vi satt ute på gården en stund och myste. När de hade åkt så åt jag och Tobias middag och Lily satt och lekte på golvet med några plastburkar. 

Det tog lång tid att få Lily och somna men sen så kollade jag och Tobias på ett avsnitt av Jessica Jones innan vi gick och la oss.


RSS 2.0