Veckans film #21

 
Men In Black Triology 
 
MIB: Agent Jay och agent Kay sätter in alla krafter mot några ruskiga rymdskurkar i den mest framgångsrika sci-fi komedin i galaxen. De hamnar mitt i en livsfarlig uppgörelse med en intergalaktisk terrorist som har anlänt till jorden för att lönnmörda två ambassadörer från motstridiga galaxer. Massor av bonusmaterial!
 
 MIB 2:  När Jay undersöker ett rutinärende upptäcker han en stor intergalatisk komplott, som planerats av Serleena (LARA FLYNN BOYLE), ett ont rymdmonster som har förklätt sig till tjusig modell. När Serleena tar hela MIB byggnaden som gisslan finns det bara en som kan hjälpa Jay rädda dem alla, nämligen Kay. Kay som numera jobbar på posten och lever ett stilla familjeliv har ingen aning om att han tidigare varit en agent inom MIB. Jay måste locka tillbaka Kay från sitt trygga jobb
på posten för att han tillsammans med Jay än en gång ska rädda jorden från undergång.
Klädda i svart och beväpnade med gigantiska, futuristiska förintelsevapen ger sig de två agenterna K och J in i kampen mot de onda krafterna från yttre rymden i denna vanvettigt underhållande superactionfilm, uppföljaren till dundersuccén Men In Black. Liksom i ettan ser vi TOMMY LEE JONES (The Hunted) som den tystlåtne agent K, medan WILL SMITH (Ali, Bad
Boys) är den utåtriktade agent J.
 
MIB 3:  Agent K är som bortblåst och Agent J blir tvungen att resa tillbaka till 1969 för att rädda sin surmulne kollega från en utomjordisk mördare. Men detta är bara början på detta helt lysande äventyr!
 
 
 
Underbara filmer som har skön humor. Will är toppen och det är bra musik, bra handling och coola effekter. Mycket sevärda filmer. :) Har nu två i min DVD-samling men trean fattas dock. 
 
Informationen är hämtad från Ginza.

Videoblogg från igår kväll


Julgott


Dagens låt

 

Adventstankar

På söndag då så är det första advent och jag ser fram emot det som vanligt. :) Men jag kommer att fira den dagen i en bil på en dagsresa. Jag har nämligen en tävling då som heter Julosten, ett passande namn. :P Jag har ju lite överförtjust i advent och jul så jag har till och med en chokladkalender. :D Jag tittar även på julkalender och ibland lyssnar jag på den som är på radion. Just nu i skrivande stund sitter jag i köket och njuter av lite musik i skenet av adventsljusstaken i fönstret. Snöigt och kallt är det också, kan inte bli bättre. :D Synd att det inte är lite mer snö och lite kallare, så som en riktig vinter ska vara. Men jag är nöjd ändå. Nu så här på kvällskvisten bakade jag lite gott till jul. :) Jag tillhör den skaran som börjar tidigt med julfix så man inte behöver stressa. Hur gör ni? Är ni ute i sista minuten eller är ni som mig? Nej, nu ska jag göra mig i ordning för natten. 
 
 

Städat

Idag då så har jag städat i badrummet och hallen. Så nu är all städning klart och jag kan fokusera på bakning och annat. Har nyss ätit mat och ska mysa ner mig i soffan och vänta på Sofie. Ska mysa lite med henne sen när hon har kommit hem. Ikväll blir det ju att se på X-factor och slappa. Hoppas ni har haft en bra dag i alla fall. :)
 

Träning

I kväll då så hade jag bågskytteträning men det gick så där. Jag har gått igenom vad jag gör för fel då pilarna går mycket åt vänster istället för mitten av tapeten. Jag har redan klurat ut att det var lite fel på siktet så jag har justerat det och såg att det blev lite bättre. Men inte helt bra och drog då slutsaten att jag måste göra fel någonstans när jag skjuter. Så en av tränarna hjälpte mig och nu har vi kommit fram till vad jag måste ändra på. När jag gjorde de små ändringarna så fick jag en 9:a. :D Så nu måste jag verkligen träna på det och bli bättre. :) Visst, rundan var inte lika bra som förra veckan men så har jag huvudvärk igen och är jättetrött. Men kul var det i alla fall och jag känner mig nöjd trots allt. :)
 
 

Dagens låt

 
 
 

Dagens låt

 

Tjabba!

Idag har jag städat köket och pysslat. Orkade först inte gå upp i morse men till slut kunde jag vakna till i alla fall. Sen så började jag med städningen och putsade och fejade i köket. Rensade även avloppet under diskbänken men det var inte så mycket, trots det så stank det blä. Sen var jag iväg till affären och handlade och där efter en tur hem till mamma och pappa. Gick ut med Nalle på en lite promenad. Sen åkte jag hem till mig och nu har jag tvättat, plockat och slappat. :) Ska nu läsa en bok och känna mig ledig. :)
 
 
 
 
 

Dagens låt

 
 

Bokmässa+ kändis

Idag var jag om min kompis Anna G på bokmässa i Karlstad. En god vän till mig var där och ställde ut sin bok bland alla andra författare. Det var jättemycket folk och väldigt mycket prat och tjatter över allt. När vi hade varit där ett tag så gick jag och Anna till ett café och fikade. Jag åt pastasallad med kyckling och fetaost som jag alltid väljer när jag är där. :P När vi hade fikat klart så gick vi in i Mitt i City och varför vet jag inte. Ingen av oss skulle handla, men i alla fall så när vi kom in så hör vi en massa bra musik och sång. Vi går fram till scenen och får se Tobbe Trollkarl. :D Nog för att jag är vuxen men jag tycker han är helkul så när det hade uppträtt färdigt så fick jag autograf och så tog Anna bild på honom och mig. :D Nu är jag hemma hos mamma och de igen och ska snart göra köttbullar. :)
 
 
 

Bilder från kalaset

 
 
 
 
 
 
 

KALAS!

Idag blir det kalas för min goa syster Sofie. :) Hon fyller hela 25 år. :) Jag har nu packat in presenter och ska nu slappa en stund. Bilder och sånt kommer senare. :)
 

Trevlig fredag

Thank God Its Friday!

Ville bara önska er en trevlig fredagskväll. :D 

Bågskytteträning

Ja, ikväll då var det träning. Det var inte så många på plats men det var kul ändå. Idag presterade jag bättre än vad jag har gjort på länge. Sköt ett par nior och en tia. :) Sen gick det ju lite som det gick. :P Men jag märker att jag måste börja simma igen då jag inte orkar med att skjuta lika bra som när jag simmade. Men orken ska ju finnas där för att simma och allt. Det var kul att skjuta i alla fall och träffa de andra i klubben. :)
 
 
 


 
 
 

Veckans Film #20

 
Snart är det sommar och vännerna i Kvarteret skatan planerar sin traditionsenliga semester i Laholm. Men i år är inget som vanligt. Det strävsamma paret Magnus (Johan Glans) och Fridas (Vanna Rosenberg) relation är i kris och de får rådet att fira semester på egen hand för att rädda äktenskapet. Även Jenny (Rachel Mohlin), gängets eviga singel, har egna planer. Hon har hittat Rune (Mads Ousdal), en stenrik norrman med eget privatjet, så nu väntar champagne och lyx i Saint Tropez. Ulf (David Batra) drabbas av panik inför utsikterna att tvingas fira semester ensam med sin nya fru (Klara Zimmergren). I ett desperat försök att återställa semesterordningen tvingas han till en nödlögn som får vännerna att tänka om.
 
 
En extremt rolig film! Jag skrattade i pricip hela tiden och den är ju smått galen! Det är en film jag måste köpa in till min samling. Är du ledsen? Är du deppig? Vill du skratta?  Se då denna film så känns det bättre en stund. :D

Ingen energi

Ja, som ni har märkt så har jag varit frånvarande ett tag, inga inlägg om frukt eller veckans träning. Det är för att jag har ingen energi kvar just för tillfället utan gått in i en vilofas där jag fokuserar på jobb, städning och vila. Jag har försökt många gånger att komma iväg på träning men har verkligen ingen ork just nu. Så därför får veckans träning och fruit of the week ligga på is just nu så tar jag tag i det sen igen när jag har ork. Kommer att göra något inlägg om diverse saker annars men inte så mycket.
 
Ha det så bra med er!
 
 
 

Trevlig torsdag

Happy Thursday


Ville bara önska er en trevlig torsdag. :) Hoppas ni får en fin och go dag. :)

Veckans Film #19

 
Efter att ha tilldelats en hedersmedalj för sitt rådiga ingripande vid den förra juvelstölden, sätts han återigen på ett lite lugnare skrivbordsjobb - med avsikt att undvika kaos. När "Rosa pantern" så blir stulen blir inspektör Jacques Clouseau utvald att delta i "The Dream Team", en grupp internationella detektiver med ett gemensamt uppdrag att stoppa ligan som specialiserat sig på att länsa världen på historiska skatter.
 
En helt underbar rolig film! Så mycket skratt hela tiden och underbar scener! En perfekt komedi enligt mig. :) Rekomenderas varmt! :D

Dagens låt

 
 
 

Städat sovrummet

Idag har jag städat sovrummet, bytt lampa i taket och gardiner. :) Har pysslar för fullt med andra ord. :D Är nu supertrött och ska starx vila en stund. Här kommer det lite bilder.
 
 
 

Munktellträffen 2012

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God kväll

Idag har man varit på tävling, orkar inte skriva så mycket eller lägga in bilderna. Är helt slut efter dagen men är supernöjd. Ska nu lägga mig bekvämt i soffan och titta på tv. Det är ju solsidan, hellenius och partaj. Sen om jag somnar på soffan gör inget alls. :P Hoppas ni har haft en bra dag i alla fall. :)

Pastasallad A´la Anna

Ja, idag gjorde jag pastasallad som jag ska ha med på tävlingen i morgon. Annars har jag inte gjort så mycket men jag var nyss ute med Nalle på en lite promenad. Snart blir det mys med familjen och sen ska vi åka ut i bilen och tända ljus på gravarna. Hoppas ni har haft en bra lördag. :)
 

Lördag

Lördag, jag sov länge men har nu kört en maskin med tvätt och kokat pastan till salladen. Ska snart plocka rätt lite och kolla över väskorna till i morgon. Sen blir det att göra salladen och se till att allt är färdigt. Sen ska jag hem till familjen igen och ikväll åker vi ut till gravarna för att sätta ljus. Hoppas ni får en mysig och bra lördag. :) 
 

Happy Saturday

 
 

Dagens låt

 

Stolt storasyster

Idag har jag inte gjort så jättemycket. Jag har fixat inför söndag och handlat hem det jag behöver. Jag har diskat och plockat rätt, handlat och sen åkte jag hem till mor och far. Vi har myst under efter middagen och när Sofie (min handikappade syster) kom från sitt jobb (daglig verksamhet) så berättade assistenten att Sofie hade tagit en bulle själv och fört den till munnen och försökt att bita. :D Jag blir så lycklig och stolt. :D Strax ska jag gå in till de andra och mysa till X-factor. :)
 

Dagens låt

 

God morgon/god förmiddag

Ja, idag sov jag länge och det var superskönt. :) Ska strax fixa frukost och titta på våra bästa år. Sen ska jag köra igång för dagen. Har en del att göra i alla fall. Sen så blir det att åka hem till mamma och pappa och mysa med dem. Vad ska ni göra denna fredag då? Dela gärna med er.:)
 
 

Bågskytte

Ja, igår kväll var det träning då. Det gick sådär till att börja med men sen kom jag på vart problemet var så jag rättade till det. När jag hade rättat till alla felen så sköt jag två nior som bäst och då kände jag mig supernöjd. :) Sen planerade vi inför söndag och grejer. Det är ju då tävling i Eskilstuna. :) Det var i alla fall kul att träffa alla och sen skjuta lite då jag inte har kunnat skjuta på två träningar. Sen så använde jag min nya väska och den är ju bara super! :D 
 
 
 
En gammal bild.

RSS 2.0