Mys med syskon

Ja, då har man gjort första arbetsdagen efter ledigheten. Det har rullat på bra och jag är rätt så trött men nu blir det mys i soffan tillsammans med Carola och Evah. Det blir väl någon film snart och bara att slappa. Vädret har varit upp och ned men för min del så har det varit helt okej. Hoppas ni har haft det bra. :)
 
 
En bild från spahelgen :D
 

Jobb och slit

 
 
Dax igen för jobb och slit då. Undrar vad denna dagen har att erbjuda och jag lär blir trött då man har varit ledig i två veckors tid. Men det ska bli skönt att få komma igång igen och sen när jag får träffa vissa personer som jag har saknat. :) Nåja, ha det så gött nu idag och njut av dagen. :)
 
 

Dagens låt

 

Happiness!

 
glitter-graphics.com
 
Jag är så kär och lycklig men trött. Idag har jag inte gjort särskilt mycket men det har varit väldigt skönt att slappa och ta det lugnt också. Nu känns livet lättare även när det är tråkväder ute, det känns som livet har kommit på plats. 
 
I morgon börjar en arbetsvecka och det ska bli kul att träffa de andra och tjöta som vanligt. Men jag kommer att sakna de mysiga och lata mornarna i sängen med en speciell person. (Jag kommer inte nämna hans namn här ännu.) Nåväl, hoppas de här veckorna fram till augusti går fort. Då händer det mycket roligt igen och jag kommer ha mer att förtälja för er då. ;)  
 
God natt på er kära läsare!
 
 

Cant Live Without

graphics18.com 

Min semester del 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens låt

 

Middag hos svärmor

Igår var jag bjuden på middag hos svärmor med hennes pojkvän och mamma. Det var god mat och mycket mysigt sällskap. Kände mig hemma där med en gång och man smälte in med resten. :) Vi satt sen och pratade om lite av varje och bara hade det trevligt. 
 
 

Dagens outfit

 
 

Dagens låt

 

KALAS

 
 
 

Anna Dissar

 
 Folk som fokuserar på annat när de kör bil. Som facebook, sms, smink, godis, hår och mycket mer. Håll koll på bilen och kör säkert! Jag ser allt oftare folk som håller på med mobilen och har då svårt att växla och få bilen ur kurs och sen finns risken för en stor BANG! 
 
LÄGG BORT MOBILEN!!
 
 

Bowlingdejt

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens outfit

 
 

Video - Anna Bowling


Dagens skratt


Dagens låt

 

Inspiration Stadium

 
 
 

Dagens outfit

 
 

Anna Hissar

 
  KÄRLEKEN! Den är så varm, omtumlande, kittlig, pirrig och så himla skön! Alla borde få uppleva kärlek och det finns någon för alla. Känslan av att vara viktigt för någon annan och veta att någon tycker om en som man är. Känslan av att vakna tillsammans med någon, känsla av härligt morgonmys och ljuvliga viskningar. OSLAGBART! 
 
 
 

Dagens låt

 

Ingen träning

Det blev ingen träning ikväll, kände att musklerna och kroppen inte var med riktigt. Idag har jag diskat, lagat mat till mig och Evah, varit och solat i solariet och fixat lite ärenden. Sitter nu ensam en stund och skriver och lyssnar på musik. Vädret har varit lite upp och ned men annars väldigt fint idag. :)
 
 

Bågkytteträning

Dax för träning igen då. Jag har inga specifika mål utan kan bara skjuta in mig så jag är bra tränad inför tävlingen i september. Jag har ju inte skjutit ute så mycket med det nya så jag måste träna mer än vad jag gör. Men det är svårt att få till tiden. Nåja, jag berättar senare hur det gick.
 
 

Dagens outfit

 
 

En liten tanke

 

Dagens låt

 

Dagens outfit

 
 

En liten tanke

 

Biomys

Igår kväll var jag på biomys och det var verkligen en bra film. Det bästa var att min darling var med och tittade tillsammans med mig. Det var verkligen en mysig film och jag vill ha den på dvd sen fram på, det var många biobesökare och lite varierande åldrar. Filmen var romantisk, mysig och spännande.
 
 
 

Dagens låt

 

Veckans film #76

 
I den lilla byn Molkom lever Yngve Johansson. Genom sitt yrke som begrevningsentrepenör är han en central och någorlunda respekterad figur som dessutom varje år inhyser sommarbarn från storstaden.
Sommaren 1958, Den bästa sommaren, är det Annika och Mårten som ska bo hos Yngve. Det blir en sommar som för evigt kommer att förändra deras liv.
 
 
 
En härlig film som lyckas att förmedla känsla. Man känner verkligen med personerna i filmen och man blir rörd. Se den säger jag bara!
 
Info

Midsommar

Ja, då har det varit midsommar och min var väldigt speciell. Jag fick fira den med en mycket speciell person och haft det hur mysigt som helst. Synd bara att vädret var lite småtråkigt men det funkade i alla fall. Vi åt gott, lyssnade på musik, tog en biltur och sen på kvällen blev det film och massa mys. :)
 
 

Dagens låt

 

Onsdagsträning

Ja, i onsdags var det träning och det var inte lätt. Jag hade så många känslor i kroppen och kunde inte hålla dem i styr. Men jag åkte till träningen ändå och första serien blir kanon! Satte 10 7 5 och det var bara första serien! :D Det blev hela 30 pil under träningens gång med varierande reulstat. Känner mig i alla fall supernöjd! :)
 
 

Kalas för Evah

I tisdags hade vi kalas för Evah och då var det smörgåstårta och brownie. Det blev ett lyckat kalas och tårtan blev bra. Känner mig supernöjd och glad. Blev inte så mycket bilder tagna då vi hade fokus på att äta typ. :P Vädret var svalt först men blev varmare senare. Nåväl här kommer bilden på tårtan.
 
 

Dagens låt

 

Dagens låt

 
 

Nytt i garderoben

 
 
 

Dagens låt

 

SEMESTER

 
 
Ja nu har jag två veckors semester. Ska bli så skönt med att få vara lite ledig och göra som man tycker. Jag börjar semesteren med att fixa för syrrans kalas och grejer. Sen vad som blir efter det får vi se, det är ju midsommar och så. Hoppas på bra väder så man kan vara ute mycket och ta mycket bilder.
 
 

Veckans Film #75

 
Collegevännerna Mitch och Elizabeth ingår en pakt som går ut på att de ska gifta sig med varandra om båda är ogifta om tio år. Nu har åren gått och Mitch som fortfarande är singel får reda på att Elizabeth aldrig lyckades gifta sig heller. Han ger sig därför iväg på en resa genom land och rike för att följa upp det galna löftet, men det kommer inte att bli enkelt att vinna hennes hjärta.
 
 
 
En mycket bra film. Sevärd och det är en film jag kan se om igen. Rekomenderas varmt.
 
Källa/Bild

Bilder från Stadsloppet

 
 
 
 
 
 
 

Tisdagsträningen

I tisdags var jag iväg och sköt lite pilar. Det blev hela 33 pil men med blandat resultat. Satte en nia som bäst men med tanke på att kroppen var trött i musklerna så får jag vara nöjd. Det var härligt väder och det var toppen för att skjuta en stund. Känner mig nöjd i alla fall.
 
 

Stadsloppet Karlstad

Då ska jag gå milen tillsammans med pappa och Sofie. Vi ska gå under 2 timmar och se om vi kan slå tiden från 2005 och det ska bli riktigt kul. :) Jag har ju varit med några år tidigareoch i fjol var jag med för en annan tjej, hon kunde inte ställa upp så jag fick ta hennes plats. Men i år blir det i mitt eget namn. Bilder och sånt kommer senare. :) Får hoppas på bra väder.
 
 

Bilder från torsdagen

 
 
 

Onsdagsträningen

Första utomhusträningen för min del. Jag har ju inte skjutit med den nya bågen ute så jag visste inte hur det skulle fungera. Så jag testade mig fram med siktet först utan tapet. När jag sen hade hittat rätt så satte jag upp en tapet och testade vidare. Det var skönt att skjuta och det var kul och träffa alla. Vi hade också tur med vädret fast det var lite småkyligt sen efter ett tag. På en serie satte jag en 10:a. :D
 
 

Bilder från söndagen

 
 
 

Dagens låt

 
 

God morgon!

Hoppas ni har sovit gott,jag har sovit sisådär. Träningsvärk i benen, varmt och övertrött då blir det svårt att sova. Solen skiner och det ser ut att bli en härlig dag. :) Jag kommer nog att vara ute hela dagen och bara njuta av livet och nuet och tar vara på de fina stunderna med livet. Just nu känns det som livet leker och allt är bara så underbart. :) Nåväl, ha det så gott nu allesammans. :)
 
 

Good Morning Wish For Orkut

graphics18.com 

RSS 2.0