En liten tanke

 

Gott Nytt År

 
 
 
Jag förra nyårsafton.

En liten tanke

 

Mitt 2014


En liten tanke

 

Julafton med min familj

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens låt

 

Julafton hos svärmor

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God Jul

 Glitter Words
 
 
Ville bara önska er en riktigt god jul! :D
 

Dagens låt

 

Bildbomb

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veckans film #93

 
Sommaren 1984. Margaret Thatcher sitter vid makten i Storbritannien och gruvstrejken rasar vilt ute i landet. Samtidigt pågår Pride-paraden i London där en grupp gayaktivister bestämmer sig för att stötta gruvarbetarna och samla ihop pengar till deras fackförening. Facket är emellertid negativ till deras stöd och väljer att avstå. Gayaktivisterna låter sig inte avskräckas och tar därför sitt stöd direkt till de strejkande arbetarna och en oväntad allians tar form. Pride baserar sig på verkliga händelser.
 
 
En mycket underhållande film med mycket värme och kärlek. Den visar på att alla är lika mycket värda oavsett sexuell läggning, bakgrund osv. Jag blev helt tagen av den och rekomenderas med ett varmt hjärta. SE DEN!!
 
 

6 månader

 
 
Ett halvår med min älsking, tiden går fort som tusan. Du är så rar och go mot mig. Du pysslar om mig när jag mår dåligt, du ringer extra om våra planer blir ändrade för att fråga mig om jag är okej med det. Du tar inte förgivet att jag är okej med den nya planen utan vill ha det bekräftat direkt. Om det uppstår något turbulent mellan oss vill du reda ut det med en gång vilket jag uppskattar. Du är allt jag har önskat mig! Älskar dig! <3
 
 

Lucia helgen

Ja, som jag skrev tidigare så var vi på lucia movinight så lördagen blev mest att sova då. Vi kom hem strax efter åtta på morgonen och sov väl fram till ett på dagen. Softade sen ett tag i soffan och sen tog vi oss en promenad på Skutberget och njöt av livet och av varandras sällskap. Åkte därefter för att handla mat och sen hem för mys och äta. Söndagen var vi också sega men lite piggare men myste med frukost framför tv:n. Var och kollade på Hobbit femhäraslaget tillsammans med svärfar. Åt först lite mat på McDonalds för att inte bli för hungriga sen. Jag var väldigt trött även under den här filmen så kort under första delen så slumrade jag till. :P Jag brukar dock inte somna på bio men det här var undantagsfall. Sen blev det att åka hem och äta och mysa. Idag så är vi piggare, varit på stan och fixat de sista julklapparna och myst. 
 
 
 
 

Lucia movienight

Natten mellan fredag och lördag var jag och älsklingen på SF:s Lucia Movienight. Det var första gången för mig och det var superhäftigt. Den första filmen var Pride, en film som fångade mig totalt. Jag var pigg och allert under första filmen men sen när de visade den andra som hette The Imitation Game så hann jag och se första delen, sen slocknade jag. Klockan var då ca runt 3 på natten och jag var supertrött, så jag kan inte ens säga om filmen var bra eller dålig. Det jag såg var bra i alla fall och enligt Tobias var den bra. Som tur är så hade de pauser mellan filmerna med fika och grejer. 
 
Pausen mellan andra och tredje filmen så gick vi en kort promenad och kollade när parkeringsbiljetter skulle börja gälla. Kom ju på att vi kanske inte hinner färdigt på bion innan det börjar kosta för parkeringen, men vi hade tur. Tredje filmen hette Whiplash och det var fel val för det här ändåmålet. Då filmen var för tung för den tiden på dygnet. Jag fick inget grepp då jag var för trött och kunde inte fokusera. Men annars var alla tre filmerna bra. 
 
Det var ett roligt sätt att vaka in lucia på även om man sov mest under luciadagen då. :P 
 
 

Trevlig lucia

 
 
 
Ville bara önska er en trevlig lucia. :) Själv är jag supertrött idag och kommer berätta om det i ett annat inlägg. Blir mest att slappa idag. Ha nu en fin dag allesammans.

Bildbomb

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ingen tävling

Jag skulle ju ha tävlat i söndags men det blev inte av. Kände att jag behövde vila och grejer, det har ju varit rätt mycket för mig nu. Jobbat, varit sjuk, julstök och kärlek. :) Men helgen i sig var toppen! På fredagen kom min älskling hit, vi åt gott och myste. Lördagen så var det disk och tvätt på schemat och mys såklart. När jag hade fixat här hemma så åkte jag och älskling hem till min familj. Jag blev firad och vilka fina presenter jag fick. :)
 
Av Sofie fick jag gardiner, av familjen fick jag en manick som ska vara i bilen för att kunna prata i mobilen via bluetooth. Av Carola fick jag pengar och Evah gav mig en trisslott. Tobias var så söt så han hade köpt Harry Potter trollstaven. Sen hade han en present till, den 8 maj 2015 så ska vi till Stockholm på konsert. :) 
 
Söndagen var en slappardag som slutade med huvuvärk från helvetet! I övrigt var dagen supermysig på alla sätt och vis. Jag har njutit som bara den hela helgen. :) Bilder och sånt kommer senare, hoppas ni har det bra. :)
 
 

Julklappar till henne

 
 
 
 
 

Tävling

 
 
Min sista tävling för i år. Jag ska göra mitt allre bästa och måler är att komma över 297 men annars blir jag nöjd om jag får bättre än i Motala då jag fick 194. Jag är sjukt taggad och ska skjuta skiten ur tavlan så att säga. :P Hoppas på att få lite bilder att dela med mig av. :) 
 
En gammal bild

Julklappar till honom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veckans film #92

 
Den franska megasuccén som berör människor över hela världen och som listas som en av världens bästa komedier. En oväntad vänskap är en underbar komedi om vänskap, tillit och nya möjligheter. 
Det är den sanna historien om två män som på ytan inte har något gemensamt.
Mångmiljonären Philippe är förlamad från halsen och ner efter en skärmflygningsolycka och måste leva resten av sitt liv i rullstol. Han bor i lyxiga omgivningar i Paris och ska anställa en ny assistent. Den enda som sticker ut bland de sökande är Driss, som bara söker jobbet eftersom han måste visa att han är aktivt arbetssökande. Det här är början på en oväntad vänskap baserad på ärlighet och humor mellan två individer.

Detta är årets må-bra-film, den bygger på en otrolig men sann historia. Filmen har blivit ett internationellt fenomen och är den mest inkomstbringande icke-engelskspråkiga film någonsin. Filmen har också valts ut till Frankrikes Oscar®-bidrag.
 
 
En mysig film som visar på att människor från olika delar av samhället kan få vänskap och kärlek. Mycket värme och känsla i filmen. Rekomenderas varmt.

Blev ingen träning

Jag orkade inte träna igår, jag kännde mig rätt sliten efter jobbet och dåsig i huvudet. Jag har inte blivit fullt bra ännu. Klarade arbetsdagen, det hände inte så mycket faktiskt. Men det var jobbigt nog måste jag säga. Så det blev soffan och tv:n istället, ibland måste man ta det lugnt också. :)
 
 
En gammal bild

Träning

Träning idag då. Idag har jag tänkt att lära mig mer om clickern och se om mitt skytte kan bli bättre. Jag har haft en par dåliga tävlingar, dock sjukdom då med i bilden också. Men nu ska jag se om jag kan få ordning på detta. Jag ska införskaffa nya pilar som passar mig och clickern bättre, men det är lite jobb först innan jag ska använda dem. Hoppas på att kunna få någon bild att dela med mig av. :)
 
 
En gammal bild
 

1:a advent

Jag firade min första advent med att vara förkyld, även älsklingen var förkyld så vi båda mådde risigt. Men det var en mysig advent i alla fall. Vi var och kollade lite på skyltsöndagen och sen slappade vi till film hemma hos honom. Här kommer det lite bilder.
 
 
 
 

Julosten 2014

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens skratt

Den femåriga pojken var med sin farmor till kyrkogården för att sätta blommor på en grav. 
När de kom fram hoppade och skuttade pojken och var lite väl högljud så farmor sa till pojken att vara tyst. "Alla ligger här och sover." När farmor står och pysslar med blommorna ser hon en herre vid en annan grav och vips springer pojken dit och säger: "Hej, har du vaknat nu?"
 
 
 

DM Inomhus Karlskoga

 
 
 
 
 
 
 

Förlåt

Förlåt för kass uppdatering men det har varit så mycket nu och i helgen blev jag sjuk. Är nu bättre och ska nu njuta av livet. :) Ska nu lägga in massor av bilder som jag har att dela med mig av. Har ju varit på tävlingar, firat första advent osv. Hoppas allt är bra med er. :)

RSS 2.0