Måndag 1/3-10

Min lediga dag

Ja, då har jag haft en ledig dag. Det var skönt och få vara ledig. Men det har varit en del att göra ändå. Jag har tvättat, lagat mat, ringt en massa samtal, varit och handlat. Hittade en sådan fin tröja som jag köpte. Sen köpte jag två böcker också.

Var till biblioteket och hämtade en bok som var reserverad till mig. Den handlar om Luffarslöjd. Tänkte lära mig det men materialet kostar ju en del också. Jag har beställt en bok från ett annat bibliotek så jag väntar på att boken ska komma. Ska jämföra vilken bok som är bäst och sen köpa den. Annars så har jag läst en bra bok idag som heter Den första hustrun av Philippa Gregory. Har ju läst böcker av henne förut och de böckerna är jätte bra.

I morgon ska jag till jobbet igen. Lite jobbigt eftersom vi har leverans. Hoppas den är liten, så man inte behöver lyfta så mycket. Efter jobbet i morgon så är det utvecklingssamtal med chefen. Hoppas allt går bra. Men jag trivs så bra på jobbet och hoppas på att jag får fortsätta där efter sista september. Jag ska göra allt för att få vara kvar.

Jaja, ha det bra nu ni som läser. ;)


Kommentarer
Postat av: Jenny elbl

hej hej kul att se att livet rullar på..gör det att här för oss också ellen är redan snart 9 månader.Har sökt dagis plats till henne käns lite tidigt men måste göras långt tidigare så att hon får en plats..blir nog att jag får jobba extra igen här på hammarö förhopnings vis annars vet jag inte vad jag ska göra får söka jobb fins inte så mycket jobb att söa nu men men få se om det ycker upp något annars får man väl börja plugga..kjams jenny

2010-03-03 @ 10:16:46
URL: http://jennyochdaniel.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0