En helg i Hallsberg

I fredags så kom Daniel (tränare) och hämtade upp mig vid 10. Vi åkte iväg mot Hallsberg. Kom till Mariebergs köpcentrum i Örebro och där käkade vi lunch med några andra ur klubben. Jag åt fläskfilé med klyftpotatis och zatziki sås. Det var jättegott. Sen när vi hade kommit fram till stället där tävlingarna skulle vara så hade klubben i Hallsberg redan fixat med mycket. Man hjälpte till med det man kunde och minglade bland de andra. Det var många nya ansikten för mig. När allt var färdigt där för dagen så åkte vi till boendet och fixade rätt där. Jag fick ett eget litet rum. Sen blev det mat igen och det blev grillat. Sen blev det natten.

På lördagen så gick vi upp vid 5 tiden. Det var en regnig natt med åska och blixt. Men jag sov gott som bara den. Åt en god frukost och sen var det iväg till banan igen för att göra klart det sista. Jag hjälpte till att bära blädderblock (resultattavla), satt upp reklamskyltar, skurit tomater mm. Sen var det inte så mycket att göra. Man satt och tittade på och hjälpte till där man kunde vara till hjälp. Jag köpte fyra lotter och vann på två av dem. Jag vann en väska och en bok om trädgård. Sen var vi några ur klubben som var iväg och handlade åkte sen till boendet. Grillade igen och satte ute och åt. Jag var med de andra yngre i klubben och spelade boll. Men efter maten så kom regnet och då gick vi in. Vi var i köket för en stund och pratade och sen blev det att alla gick till sängs.

Söndagen började tidigt den också. Jag gick upp 5.30. Packade i ordnig, åt frukost och gjorde snyggt på rummet. Efter det så åkte vi till banan igen. Då hjälpte jag till med en ny typ av blädderblock. Men det hade regnat bra mycket så jag blev jätteblöt om fötterna. Sen plockade jag med lite av varje. Hjälpte till där jag kunde.
Sen vid 9 började tävlingarna igen. Det regnade hela dagen i princip och det var trist. Köpte fyra nya lotter och vann på tre av dem. Jag vann en ljudbok, en mössa, bäddset  och skoputs. Jag fick hjälpa sekretariatet med att hålla ordning på protokollen och det var kul men det var lite svårt när man inte fattade hur det skulle fyllas i på tavlan. Men tillslut så fattade jag.
Sen var det prisutdelning och allt skulles packa ihop för att tävlingen var slut. Jag bar stolar, sopor, blommor och lite av varje.  Till slut var det så mycket klart att vi kunde tänka på att åka hem. Kom hem ca 22.30 och då skulle jag packa upp en del och sen var det bara sängen som väntade.

En härlig helg med många goa skratt och härligt sällskap.


Kommentarer
Postat av: Evah

Vad kul :D Antar att det ska stå att du vann en ljudbok? :P Saknar dig <3

2011-07-25 @ 20:12:25
URL: http://Evaaaahs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0