SVAR

 CHARLOTTA

 1. Hur är sexlivet som singel? Hur gör du för att spica upp det? :)

Svar: Nja, sexliv har man inte direkt som singel om man inte har one night stand osv. Men jag är typen som inte gillar det. Jag klara mig bra ändå och tar hand om det när det behövs. :)

 

2. Hur stort bor du?

Svar: I en stor två:a 68,4 m2

 

3. Vill du alltid jobba på ditt jobb eller kan du tänka dig något annat jobb sen?

Svar: Nja, jag trivs ju bra där jag är men kan tänka mig att byta om tillfället ges. Allt handlar om rätt tajming. :)

 

4. Hur länge har du varit singel?

Svar: Jag har varit singel i 10 år.

 

 5. Är du homo, hetero eller bi? :)

Svar: Jag är hetero

Hoppas du gillar frågorna. Har läst din blogg lääänge men aldig kommenterat. Kram

Sv: Okej, kul att någon vill läsa min lilla blogg. :)


 

JOSEFINA 

Jag har läst din blogg ett tag men brukar aldrig kommentera. Vet aldrig vad jag ska skriva och vill skriva något bra och betydelsefullt hela tiden. Jag må vara dålig på att kommentera. Men ställa frågor, det kan jag göra! (Kanske blir lite många men har ju samlat dem på laget i drygt ett år nu) Du har en mysig blogg föresten, gillar den skarpt :)

 

 1. Vad tycker du om mobbing (både irl och via nätet)?

Svar: Jag tycker extremt illa om mobbning både på nätet och irl. Det är fel och borde inte finnas till.

 

 2. Skulle du reagera och ta ställning om du ser någon eller misstänker att någon blir mobbad (både irl och via nätet)?

Svar: Ja, jag skulle försöka hjälpa till på bästa sätt. Är det på nätet så skulle jag ta kontakt med den sajten det där händer, och är det irl så skulle jag kontakta kyrkan eller något annat ställe man kan få hjälp på.

 

 3. Har du eller känner du någon som blivit mobbad?

Svar:  Ja, jag känner många som blivit mobbade. Jag själv har varit mobbad som liten.

 

 4. Vad är dina tips för att få ett hälsosammare liv?

Svar: Oj, det är en fråga som jag ständigt jobbar med för egen del. Jag känner efter i min kropp hur den känns och arbetar utifrån det. Om kroppen känns tung och jobbig så försöker jag minska ner på läsk, godis, kakor mm. Och då sen äta mer frukt, grönt och allsidig kost och dricka mycket vatten.  Sen försöker jag röra på mig mycket.

 5. Är det stressigt att jobba på Burger King?

Svar: Ja, när det är högsäsong så är det hur stressigt som helst. Det finns dagar då man inte hinner gå på toa eller få lunchrast. Så man är rejält trött efter en sådan dag.

 

 6. Har du slutat med att sticka och göra handarbeten?

Svar: Nej, jag har inte slutat, men hinner inte med. Har ett arbete liggnas som jag tar tag ibland när jag känner lusten komma på. :)

 

7. Kan du börja göra fler videoinlägg om dina intressen och så? Typ berätta om favorit djur, favorit plagg eller en särskild sak du tycker om? Och ett om dig själv så att man får "lära känna" dig mer?

Svar: Visst kan jag göra det. :) Kul med lite tips och idéer. :)

 

8. Vad har du för favoritfilm?

Svar: Oj, jag har så många favoritfilmer. Men just nu är det Robin Hood (teckand), Harry Potter, Nalle Puh mm.

 

9. Har du någonsin funderat på att skriva en bok? Tyckte det du skrev om "Dampen och lilla Anna" var riktigt bra och kanske det kan hjälpa andra som är i samma situation som du.

Svar: Jag har försökt att ge ut en diktbok genom åren men det har inte gått så bra. Sen när jag började jobba så hamnde den idén på is. Men jag kan ju göra nya försök igen. :)

 

10. Hur kommer det sig att du började med just bågskytte?

Svar: Jag såg på Robin Hood och tyckte det såg kul ut med bågskytte. Så jag tog redan på närmsta klubben och provade. Nu älskar jag sporten och vill bli bättre på det. :) Jag älskar att prova på nya saker och olika sporter. :)

 

 11. I dagens samhälle så finns det väldiga ideal som vissa försöker anpassa sig till. Vad tycker du om dagens ideal?

Svar: Jag tycker att dagens ideal är helt galet. Man ska vara nöjd med sig själv som man är och inte försöka bli något som andra tycker. Sen om man vill öka eller minska lite i vikt pga hälsa så är det okej. Men man ska inte eftersträva att se ut som en docka när man är en människa.

 

12. Tror du att dagens ideal ligger till grund till varför så många får ätstörningar eller tror du att det beror på andra faktorer?

Svar: Ja, mycket beror på dagens ideal men även på de vuxna runt om oss. Om många vuxna uppmärksammade barnen lika mycket som allt det andra så kanske det skulle vara bättre. Men mycket beror på oss själv hur mottagliga vi är för media och tyvärr så är vi för mottagliga. Men om många vuxna förespråkade att äta sunt och inte svälta sig så kanske det skulle kunna fungera. Jag har själv haft ätstörning i tonåren men de försvann inte förän jag tog tag i problemet själv. Visst min familj hjälpte mig men jag var inte mottaglig för hjälpen. Jag blev av med det för jag tröttnade på prblemet och fick hjälp av skolsyster och nu idag funkar allt bra. :)

 

 13. Hur gör du för att vara den du är och må bra i dig själv trots dessa idealen? Skulle också vilja vara som dig!

Svar: Åh, tack för de fina orden. :) Blir jätteglad. :) Hur jag gör? Ja, jag känner efter i min själ vem jag vill vara och försöker vara den personen. Jag vill vara en person som är snäll, hjälper andra och inte är en bitch (även om många kan uppfatta mig som det.) Jag vill även känna mig respeterad för den jag är och då måste jag respektera andra för att få respekten. Det finns ett ordspråk som "Behandla andra så som du själv vill bli behandlad". Efter det försöker jag leva efter och visst är det svårt men det är viktigt att försöka i alla fall. Det viktigast är att vi alla är unika och man ska vara stolt över sig själv. :)

 

14. Vad har du för tips och råd till personer som pressar sig själv till det yttersta för att uppfylla en smaldröm? (Alltså har personen drabbats av undervikt och ja, personen är jag)

Svar: Man måste ändra sitt synsätt och tänka "Jag duger som jag är". Det är prio ett. Sen ta reda på hur man ska gå till väga. För dig då kanske äta mer riktig husmanskost och njuta av maten och inte se den som fiende utan som din vän. Mat är otroligt gott och roligt att laga. Prova nya maträtter från alla världen hörn och låt ingen hindra dig. Om du provar räkor som är nyttigt som tusan men du gillar det inte okej, prova något nytt. Forska om mat och lär  dig  om olika frukter, grönsaker och vad du gillar.  Till slut hittar du dig själv i maten och då vet du vad du gillar och hur du ska göra för att komma upp till din vikt. Nu vet jag inte vilken ålder du har men själv så jag gick jag inte upp i vikt förän jag var 20. Men det viktigaste är ändå att om du äter mycket så rör på dig mycket. För man måste röra på sig också för äter man mycket och inte rör på sig så går man upp för mycket i vikt och då blir man överviktig i stället. Även det har hänt mig och det brottas jag med nu i stället. :P Men se inte maten och träning som fiende utan som vän. :) Njut av maten och träningen och gör det med glädje och inte som ett måste. 

 

Skulle verkligen vilja vara mer som dig och våga vara mig själv. För man duger ju egentligen som man är! Alla är fina på sitt sätt. Nu får jag nog sluta. Kanske blir lite väl många frågor hehe. Tack för en bra blogg och hoppas du svarar på mina frågor. Kram!

Svar: Tack så mycket för de fina orden. De värmer otroligt mycket. :) Det gör inget med många frågor. Bara kul att se att det finns människor där ute som vill läsa min lilla blogg. :)


 TJEJEN

Var bor du? Tycker nämligen att du pratar lite dalsländska? :D Jag bor i Ed :) Gillar din blogg!

Svar: Jag bor i Grums i Värmland. :) Tackar så mycket, de orden värmer. :)

 

MATTE

skulle du kunna tänka dig pojkvän i en annan stad ?

Svar: Det beror på hur långt ifrån han bor. Är det exempel i Karlstad/Säffle så kan det fungera men inte längre bort än så. Jag har provat det förr och det fungerade inte så bra.

 


 Till er alla! Tack för frågorna. :) Kul att se att några läser min lilla blogg. :) Och de fina orden jag har fått värmer mitt hjärta. :) Ta hand om er! <3


Kommentarer
Postat av: Josefina

Tack för svaren, kul att du tog dig tid till att svara på alla mina frågor (Och de andras också för den delen) :)

Jag är född 1992 och ser ut som en fjortonåring i kroppen. INTE KUL! Det är liksom svårt det där med kost och träning tycker jag! Riktigt lurigt!

Svar: Kan förstå att det är jobbigt. Men du kommer att kunna gå upp i vikt. Ja, det är svårt. Det är just därför jag har börjat med veckans träning och fruit of the week i bloggen för att få igång mig själv och andra. :) Det är bara att fråga mer om du vill veta mera. :)
Anna

2012-08-01 @ 22:11:30
Postat av: Matte

hej ah ok då vet jag det :) är som för mig har själv prövat distansförhållanden det är inget för mig heller

Svar: Okej. Ja, det är svårt det där.
Anna

2012-08-02 @ 12:38:23
Postat av: Matte

mjoo

Svar: jepp
Anna

2012-08-02 @ 23:28:25
Postat av: Evelina

Håller med om att one night stands inte är nödvändiga för att man ska "klara sig". Tycker helt ärligt att man får mycket mer ut rent sexuellt av att ta hand om det själv som du sa. Typ med en rabbit eller liknande. ;)

Svar: Okej :)
Anna

2012-09-18 @ 23:27:55
URL: http://knulldate.net
Postat av: Anonym

tror inte att ngn ser dej som en bitch.
utan som världens tönt!
folk på ditt jobb skrattar åt dej bakom ryggen på dej,& dina video inlägg är äkta, du vågar va du, men dessvärre, är dom så jäkla sorgliga & skrattretande.

Svar: Ja, det där med bitch får stå för den som sa det till mig. :) Sen vad andra tycker kan jag inte svara på. Tönt, bitch, knäpp skit samma. :) Den som skrattar får göra det då jag inte bryr mig. Jag är jag oavsett vad andra tycker och tänker. Ja, mina videoinlägg är äkta och jag vill inte göra mig till för att vara någon som passar in i mallen. Bra att det är skrattretande för man ska skratta och se glad ut. :D
Anna

2013-01-11 @ 14:54:57
Postat av: Anonym

men du kanske har bra arbetskompisar va vet ja, jag bara antog.

Svar: Ja, jag har bra arbetskamrater. Sen vad som sägs bakom min rygg i samhället bryr jag mig inte om så värst mycket. Så länge jag vet att jag har rent mjöl i påsen så att säga. :)
Anna

2013-01-11 @ 15:10:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0