Julosten

4:00, klockan ringer och jag bara öhhh, vill inte! Sov vidare till klockan var 5:00, masar mig upp ur den goa sängvärmen men kroppen vill inte riktigt. Hjärnan är inställd på tävling men inte kroppen. Kroppen orkar inte komma igång så jag får verkligen tvinga bort sömnen. Till slut är jag tillräckligt vaken för att fixa frukost och det allra sista innan det är dags att gå ut och vänta på skjutsen. När jag kommer ut så tänker jag "Shit vad kallt". Som tur är så hade jag min mössa på mig men glömde tyvärr vantarna men det gick ändå. När Urban kommer så är bilen något varm och skön, jag lastar in sakerna i bilen och tar av mig mössan och vi börjar vår resa. Jag försöker med frusna fingrar och knappa ett sms till familjen om att vi åkte från Grums.

 

Det var mörkt över allt och när vi hade kommit en bit bortanför Kristinehamn så blev det kallare och kallare. Nästan -20 grader kallt var det, så började gryningen sakta men säkert. Det var så vackert att se när naturen vaknade till liv och se snön och all frost. Jag bara satt och myste där i bilen och var förväntansfull för dagen.

 

När vi kom fram var jag stel i kroppen och trött som tusan. Men vaknade till när vi kom in i idrottshallen. Vi anmälde oss och letade upp våra tavlor och sen var det dags att sätta ihop grejerna. När det var gjort så var det dags för att värma upp med olika övningar. Sen var det dags att ha uppvärmningsskjutningen och den funkade fint. Fick ändå två stycken 10:or. Sedan började allvaret och tävlingen var igång. Det var en riktigt bra tävling där jag fick massor av bra skott. Visst, en del blev fel men helheten blev toppen. Fick en 10:a och fyra 9:or, efter 30 pil så hade jag 154 poäng och hade som mål att slå mitt resultat i Eskilstuna där jag slutade tävlingen med 194 poäng. Och det gjorde jag, fick hela 289 poäng och känna mig stolt över. Hela 95 poäng mer än förra tävlingen och det känns SUPER!

 

Visst, jag kom inte till finalskjutningen utan kom sist. Men vad gör det?
Jag klarade mitt mål och hade en toppendag. Det känner jag är viktigast. Men två av mina klubbkompisar gick till final och grejade det. Några andra ur klubben kom också på pallen. Sen var det dags för hemfärd och åter igen mörkt och kallt. Men jag somnade till en stund men annars satt jag bara och myste och kände mig nöjd med dagen.


Kommentarer
Postat av: Matte

hehe tidiga mornar eller :P fin bild på dig :)

2012-12-04 @ 22:40:24
URL: http://sabayon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0