En ny upptäckt

Jag har upptäckt ett nytt intresse. Jag tycker att det är kul att fotografera och skulle vilja lära mig mer om det. Men jag vet inte riktigt hur ännu. Men det är väl bara att knäppa en massa kort och prova olika vinklar osv. Sen förstå detta med ljuset och allt också. Ska kolla på biblioteket efter böcker hur man kan gör. Jag har ju ingen systemkamera men kan lära mig lite på min digitalkamera och se om det kunde vara något för mig. Det är ju dyrt med en systemkamera och eftersom jag inte vet något alls ännu så provar jag mig fram med den jag har. Har ju även en gammal kamera med filmrulle till och får man tag på rullar så kan jag ju även använda den. På så vis kanske kan lära sig olika kameror och tekniker.

Här kommer det en bild som jag är stolt över och som jag har tagit. :)


Kommentarer
Postat av: Anna.G

den fotografiet på Nalle blev jättebra..(men jag tror nog

ändå att din digitalkamera är bättre än din andra

kamera du har..Digitalkameror kan man ju ändå få mer

finnesser på..Bättre bilder,sen kan man även enkelt ta

bort de kort,man inte är nöjd med och så..

2012-02-04 @ 12:12:26
Postat av: Anna

Sv till Anna.G: Ja, det är bättre med en digital men eftersom den andra funkar så kan jag använda båda. Jag har inte så stort minneskort till digitalen och skulle vilja lära mig även med den gamla modellen. Visst kostar det att framkalla men det gör inget.:)

2012-02-04 @ 12:45:05
URL: http://annashobbyhorna.blogg.se/
Postat av: Johanna

Det finns bra fotoböcker man kan ta hjälp av och jag rekomenderar verkligen ett köp av systemkamera, det är värt pengarna :)

2012-02-04 @ 14:57:37
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Johanna

okej, jag bågskytte kostar en del, min bror håller med på med det... :) Jag köpte min systmkamera för 1år sedna, tar foto då å då... mkt bättre än med en digitalkamera :) så även om man inte satsar på det är det värt det. det är iaf min åsikt :)

2012-02-04 @ 17:12:13
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0