Veckans Film #10

 
Hot Shots 2!
 
Topper Harley (CHARLIE SHEEN) har dragit sig tillbaka till ett buddistiskt kloster, hans inkompetente före detta chef (LLOYD BRIDGES) jobbar vidare i Vita Huset och ett gäng med amerikaner som hålls gisslan i Mellanöstern behöver räddas! Topper är den ende som kan klara av jobbet men han är knäckt av att hans flickvän VALERIA GOLINO har gjort slut tills en vacker CIA-agent får upp honom i sadeln igen. Det är ett livsfarligt och skrattretande uppdrag som tar Harley på en actionfylld resa kantad med parodier på filmklassiker och välkända skådespelare i festliga biroller.

Hot Shots! 2 är en parodi på i första hand Rambo, men även på andra filmer. Uppföljare till filmen Hot Shots! Höjdarna!

När Topper Harley (Charlie Sheen) åker på en flod möter han kapten Benjamin L. Willard från Apocalypse (spelad av Sheens verklige far Martin Sheen) och de ropar båda till varandra: "I loved you in Wall Street!" med hänvisning till filmen Wall Street som de båda medverkade i (1987). Filmen är från 11 år.

 

 

En hysteriskt rolig film som man kan se hur många gånger som helst! :) Har man tråkigt och är ledsen så ska man se denna. Det är ett måste i min DVD samling. :)


Kommentarer
Postat av: Matte

denna e skoj den ^^ får jag krypa ner i soffan brevid o se på den med dig eller hihi

Svar: Den filmen är kanon. :)
Anna

2012-07-30 @ 21:12:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0