Vilken dag!

Herregud, vilken dag! Började ju då klockan 12 och det var ju hur mycket folk helst. Folk över allt, grejer över allt och skräp över allt. Det var rökigt i köket och grillen luktade illa. Vi sålde för ca 60000 kr fram till klockan var 14.45 för då small det i grillen och det bara vällde ut rök från grillen och strömmen bara försvann. Så gick brandlarmet och vi fick leda ut folk från resturangen. Det slutade med att vi fick stänga ett par timmar och bara städa och plocka rätt. Dessvärre förvann varmvattnet i diskrummet och det var lagomt till vi skulle rengöra grillen. Men vi löste det i alla fall. Sen när klockan var sådär runt 19.15 så kunde vi öppna och sälja friterat. Men strax innan jag slutade så började grillen funka igen.


Kommentarer
Postat av: Evah

SV: Och vi älskar dig <3

2012-03-19 @ 15:09:01
URL: http://Evaaaahs.se
Postat av: Anna.G

händer det ibland, att du står i kassan och säljer mat till kunderna som kommer ?!



(inget kul att städa efter andra, när folk skräpar ner, när de inte ens eller vet hur man ställer bort sina grejer..Det finns faktist soptunnor, där man slänga sitt eget skräp, och ställa brickan där bredvid, (eller hur ni gör ?!)



(eller ???)

2012-03-19 @ 16:03:35
Postat av: Anna

Svar till Anna.G: Nej, jag står aldrig i kassan. Nej, det är inge kul att plocka skräp efter andra men det är i alla fall ett jobb med underbara arbetskamrater. Ja, det finns soptunnor där man ska kasta skräpet och ställa brickan bredvid.

2012-03-20 @ 21:39:49
URL: http://annashobbyhorna.blogg.se/
Postat av: Anna.G

Varför är folk så himla lata då, att de bara lämnar allt kvar på bordet där de sitter och äter...?! (det är en underlig fråga..)

De borde väll fatta att de ska iaf ställa bort sina grejer..Inte bara grisa ner, när det kommer folk nästa gång..

Vem vill sitta där då, när det har varit "grisar" som har suttit där innan..

Visst tar ni bort efter dom och så, (men det är väll igentligen inte meningen..)

2012-03-21 @ 21:57:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0