Veckans Film #4




Scary Movie är en parodi som hejdlöst driver med skräckfilmsvågen som startade med succéfilmen Scream och fortsatte med filmer som Jag vet vad du gjorde förra sommaren och Alla helgons blodiga natt - 20 år senare. Många kommer också att känna igen sig från filmer som Matrix, The Blair Witch Project och Sjätte Sinnet. Filmen är skriven av manusförfattarna till Spy Hard.

Drew Becker är ensam hemma och poppar sina popcorn när hon plötsligt får ett mystikt telefonsamtal. Stackars lilla Drew lever inte många minuter efter samtalet, och mordet gör innvånarna i den lilla staden lamslagna av skräck. Cindy och hennes blåsta kompisar hamnar mitt i denna mordhärva, och troligtvis har det något att göra med det faktum att de kört på en fotgängare förra Halloween. Eller ja, kanske iallafall.

Någon vill dem riktigt illa! Även en nyhetshungrig reporter och en utvecklingstörd polis blandar sig in i leken och det hela blir riktigt förvirrat.

 

 

En helt underbar film! Jag har älskat den sen första gången jag såg den. Det är coola skämt och min favorit är ändå han med masken. Han försöker vara läskig men lyckas inte. En perfekt film måste jag säga med skämt på rätt ställe. :) Mycket sevärd. :)

Trackback
RSS 2.0