Veckans film #21

 
Men In Black Triology 
 
MIB: Agent Jay och agent Kay sätter in alla krafter mot några ruskiga rymdskurkar i den mest framgångsrika sci-fi komedin i galaxen. De hamnar mitt i en livsfarlig uppgörelse med en intergalaktisk terrorist som har anlänt till jorden för att lönnmörda två ambassadörer från motstridiga galaxer. Massor av bonusmaterial!
 
 MIB 2:  När Jay undersöker ett rutinärende upptäcker han en stor intergalatisk komplott, som planerats av Serleena (LARA FLYNN BOYLE), ett ont rymdmonster som har förklätt sig till tjusig modell. När Serleena tar hela MIB byggnaden som gisslan finns det bara en som kan hjälpa Jay rädda dem alla, nämligen Kay. Kay som numera jobbar på posten och lever ett stilla familjeliv har ingen aning om att han tidigare varit en agent inom MIB. Jay måste locka tillbaka Kay från sitt trygga jobb
på posten för att han tillsammans med Jay än en gång ska rädda jorden från undergång.
Klädda i svart och beväpnade med gigantiska, futuristiska förintelsevapen ger sig de två agenterna K och J in i kampen mot de onda krafterna från yttre rymden i denna vanvettigt underhållande superactionfilm, uppföljaren till dundersuccén Men In Black. Liksom i ettan ser vi TOMMY LEE JONES (The Hunted) som den tystlåtne agent K, medan WILL SMITH (Ali, Bad
Boys) är den utåtriktade agent J.
 
MIB 3:  Agent K är som bortblåst och Agent J blir tvungen att resa tillbaka till 1969 för att rädda sin surmulne kollega från en utomjordisk mördare. Men detta är bara början på detta helt lysande äventyr!
 
 
 
Underbara filmer som har skön humor. Will är toppen och det är bra musik, bra handling och coola effekter. Mycket sevärda filmer. :) Har nu två i min DVD-samling men trean fattas dock. 
 
Informationen är hämtad från Ginza.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Robin Hood gick idag på TVn.. Men kollade på nåt
annat program..

Men filmerna MIB som du informerade om, är rättså bra musik i..Har bara sett väldigt lite på 1:an..
håller med dig där, om filmerna, hur de är..
kramar.

2012-11-30 @ 22:52:44
Postat av: Anna.G.

(skriv kommentar på mobilen, till dig, så det råkade skickas iväg, innan jag tänkte skriva under med mitt namn...
(hoppas du förstod att jag skriv det
förra kommentaren oxå..
kram.

2012-11-30 @ 23:12:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0