Veckans Film #20

 
Snart är det sommar och vännerna i Kvarteret skatan planerar sin traditionsenliga semester i Laholm. Men i år är inget som vanligt. Det strävsamma paret Magnus (Johan Glans) och Fridas (Vanna Rosenberg) relation är i kris och de får rådet att fira semester på egen hand för att rädda äktenskapet. Även Jenny (Rachel Mohlin), gängets eviga singel, har egna planer. Hon har hittat Rune (Mads Ousdal), en stenrik norrman med eget privatjet, så nu väntar champagne och lyx i Saint Tropez. Ulf (David Batra) drabbas av panik inför utsikterna att tvingas fira semester ensam med sin nya fru (Klara Zimmergren). I ett desperat försök att återställa semesterordningen tvingas han till en nödlögn som får vännerna att tänka om.
 
 
En extremt rolig film! Jag skrattade i pricip hela tiden och den är ju smått galen! Det är en film jag måste köpa in till min samling. Är du ledsen? Är du deppig? Vill du skratta?  Se då denna film så känns det bättre en stund. :D

Kommentarer
Postat av: Anna.G

den filmen verkar vara rolig.. På lördag på TV 4 tror jag att det var, så är det nåt humorprogram, som jag tänkte spela in, För på lördag så ska vi få hit kompisar till mina föräldrar dock.

(kommer inte riktigt ihåg vad den filmen hette tuvär.)

Svar: Okej. Så kan det vara. :)
Anna

2012-11-12 @ 20:47:54
Postat av: Anna.G

sommar med Göran hette filmen som visas på
TV4 på lördag kväll..

Svar: Okej. Den är bra. :)
Anna

2012-11-13 @ 17:25:18
Postat av: Matte

hahahaha david batra ^^ roast på berns .. är bra det med

2012-11-16 @ 10:42:48
URL: http://sabayon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0