Hur det började

Sommare, 2008, jag ligger i soffan hos mamma och pappa. Är själv i huset för de andra är på semester med husvagnen. Jag slötittar på en film på Disney Channel, Robin Hood är det som de visar. Jag har aldrig varit överförtjust i filmen som barn men ju äldre jag har blivit så har jag börjat tycka om filmen. En favoritreplik är "Tummen smutsig". :D Nåväl, jag låg där och softade och när Robin sköt sina pilar så fick jag en idé.
 
 
Det där borde jag testa, det ser roligt ut att skjuta var min tanke. Så jag lånade mammas och pappas dator och googlade fram en klubb i Karlstad. Men utan körkort, bil, jobb och pengar blev det svårt. Även livet kom ivägen så att säga så det blev inget med att jag provade på just då. Men sen 2010 så fick jag se en annons att det skulle vara en tävling i Karlstad så jag och en kompis åkte dit. Det verkar vara en helhäftig sport så jag passade på att skaffa lite information på plats. Men åter igen kom livet ivägen och jag fick fokusera på annat istället. Året försvann och det blev 2011, en ny tävling kom och jag åkte och tittade på den med. Kort där efter tog jag mig mod att åka till Älvenäs Bågskytteklubb för att prova. Jag kände redan efter första pilen att det här är min grej, att detta är jag bra på och kan utvecklas. Så nu har jag skjutit där sedan januari 2011 och älskar den här sporten. 
 
 
Jag är nöjd med att tog sådan tid innan jag bestämde mig för att prova. För under de åren så utvecklades jag som person och fick mer muskler som behövs till bågskytten. I samband med jobbet där man lyfter tunga kartonger så har jag arbetat upp kroppen med starkare muskler så jag orkar med bågen och fått en bättre hållning. Jag har provat en mängd andra sporter genom åren men ingen har varit rätt för just mig. Men nu har jag hittat hem i alla fall. :D

Kommentarer
Postat av: Maddiie

Det låter som en riktigt rolig sport :) Härligt när man verkligen hittar en sport som känns så rätt för en :)

2012-10-27 @ 10:55:09
URL: http://maddiie.blogg.se
Postat av: elin stridh

Bloglovinbyte? :)

2012-10-27 @ 13:05:58
URL: http://eelin.se
Postat av: Matte

MYCKET BRA film ^^ * jag känner på mig att dom tänker försöka bryta sig in när som helst ...
SJÄLVKLART!!! men RIKTA den där slangbella åt ett annat håll ;)

2012-10-27 @ 14:59:39
URL: http://sabayon.blogg.se
Postat av: Anna.G

Den repliken i Robin Hood är oxå rolig.. :-)

ÅBERG :
Filmen
Robin Hood är faktist. rätt så bra ändå..Finns många olika
disneyfilmer som är olika bra på sitt sätt. Eller hur ?! :-)
kram

Svar: Ja, det är bra och det finna många bra disney filmer.:)
Anna

2012-10-27 @ 21:00:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0