God morgon

Sovit gott? Det har jag gjort, men jag somnade sent. Fast det gör inte så mycket då jag är ledig idag. Skönt med en ledig dag. Vad jag ska göra idag vet jag inte riktigt, har väl mest tänkt att slappa och ta dagen som den kommer. Jag ska snart fixa lite frukost och se på tv. Hoppas ni får en go dag. :)
 
 

Kommentarer
Postat av: kaffehörnan

Hej du denna söndag
Vad skönt det låter med en sådan dag
Din syster Eva vann min bannertävling, det är bara för en underbar fin tjej.Jag är glad att jag följer henne och berömmer henne då och då
Så fick hon välja en bloggare och höja, så valde hon dig. Du ligger hos mig under hennes banner
Ha en fin söndag

2012-09-23 @ 09:44:52
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: Anna.G

jag har oxå varit väldigt LAT och slapp idag.. (mina föräldrar åkte till ett fint och bra ställe och promenerade idag bortåt Sörmon hållet till ett naturresivat. (jag får hänga med dit, nästa gång..)
Ville inte med dit idag.. De var visst i skogen oxå, och kollade efter svamp. De hittade visst en hel del med Trattkantareller..(jag gillar inte direkt att vara i skogen, och kolla efter svamp prisis, om man säger så...

Svar: Okej. Ja, du sa det då vi var på 3D SM i bågskytte. Du nämnde då att du inte gillade att gå i skogen för att plocka svamp. :)
Anna

2012-09-23 @ 19:23:10
Postat av: Anna.G

det kanske jag sa.. Hur är det för din del då, gillar du gå i själva skogen och kolla efter svamp ?!

(men det var kul att vara med och se på, när vi var på 3D bågskytte :) De var ju verkligen jättebra :)

Svar: Oh, nej, jag hatar skogen! Ett under att jag kunde gå där på 3D-SM. Men då hade jag inte tid att tänka på alla äckliga kryp som finns. Ja, de var duktiga och det var kul och vara med och se hur det går till. :)
Anna

2012-09-23 @ 20:02:41
Postat av: Anna.G

hihihi, *där lät du lite som Danielsson* :)
Jaa, verkligen ett under att du gick i skogen då :)Men då var det kanske inte riktigt samma sak. Då var vi och kollade när dina kompisar sköt på djuren.

2012-09-24 @ 18:40:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0