Rensartagen

Ja, Evah har smittat mig med resningsjukan. :P Nu har jag storrensat och mycket beror på att jag har fått lite saker av mamma och pappa. Då måste man ju kolla igenom vad man vill ha och inte vill ha. En del saker har jag redan planerat att ta bort men inte hunnit med det ännu, men nu när jag var i farten så åker det med. Sen håller jag på att planera för att göra om lite här hemma när ekonomin tillåter, som ny bokhylla osv. Här kommer det en bild på hur det ser ut just nu.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna.G

Tur att Evah fick dig att rensa bort saker och ting som du inte vill ha kvar.. (
inne i garderoben hemma, intill mitt rum, där behövs städas där inne oxå,
är nog mest jag, som har lagt ifrån mig saker och ting som ska slängas och dyligt. som tex gamla serie tidningar. Sen är det stökigt där oxå.. Jag har ju även skåp med mina kläder där inne oxå, en del av dom som ligger och skräpas där, borde ju slängas bort, men jag vill, eller orkar inte göra det själv på min egen hand, men de skåpen är jättegamla, därför att den dörren dit är stängt näst intill hela tiden, man orkar inte vara där speciellt..
Bara hämta lite kläder som jag ska ha.

(Men vad har man i en garderob att göra igentligen.. ??!! ingetting. ;) hehehe

Den byrån som står i själva rummet, där har jag mest underkläder, Där behövs oxå rensas tror jag. Men samma sak där, som i garderoben..

kramar

Svar: Okej. Ja, rensa måste man göra. :P
Anna

2013-06-30 @ 12:11:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0