Torsk i Örter

Torsk i örter 4 pers 200 grader
 
600 g torskfilé
2 morötter
75 g fänkål
0,5 purjolök (den gröna delen)
1,5 msk margarin
0,5 tsk salt
3/4 krm vitpeppar
2 krm dragon
2,5 dl matlagningsgrädde
2 msk  Touch of taste fiskfond
0,5 dl hackad persilja
 
Strimla morötterna, skiva fänkålen och purjolöken tunt. Fräs morötterna och fänkålen i en kastrull på svag värme i några minuter. Blanda ner purjolöken, fördela sen grönsakerna i botten i en ugnssäker form.
Lägg fiskfilérna dubbla ovanpå grönsaksblandningen, salta pch peppra. Strö över dragon. Blanda matlagningsgrädde och fiskfonden slå över fisken. Täck formen med folie och grädda på nedersta falsen i ugnen i ca 35 minuter. Strö över persiljan.
 
Servera med ris eller pressad potatis. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Låter gott :)

Svar: Tackar :) Det är supergott. :)
Anna

2013-11-29 @ 07:30:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0