Torsk i Örter
Torsk i örter 4 pers 200 grader
600 g torskfilé
2 morötter
75 g fänkål
0,5 purjolök (den gröna delen)
1,5 msk margarin
0,5 tsk salt
3/4 krm vitpeppar
2 krm dragon
2,5 dl matlagningsgrädde
2 msk Touch of taste fiskfond
0,5 dl hackad persilja
Strimla morötterna, skiva fänkålen och purjolöken tunt. Fräs morötterna och fänkålen i en kastrull på svag värme i några minuter. Blanda ner purjolöken, fördela sen grönsakerna i botten i en ugnssäker form.
Lägg fiskfilérna dubbla ovanpå grönsaksblandningen, salta pch peppra. Strö över dragon. Blanda matlagningsgrädde och fiskfonden slå över fisken. Täck formen med folie och grädda på nedersta falsen i ugnen i ca 35 minuter. Strö över persiljan.
Servera med ris eller pressad potatis.
Kommentarer
Postat av: Jenny
Låter gott :)
Svar:
Anna
Trackback