Munktellträffen 2013

Ja, det blev inte många timmars sömn då jag hade supermycket att göra på fredag kväll. Jag somnade strax efter tolv och gick upp ca 4.30 på morgonen. Jag fixade i ordning det sista och sen gick jag till möteseplatsen där jag skulle bli upphämtad. Jag var supertrött och somnade fort i bilen, tror att jag råkade snarka lite också. :P Sen när vi kom fram var jag seg och lite vilsen, men kom snabbt till sans igen. Jag visste ju vilken tavla och allt jag skulle skjuta på då jag kollade det kvällen innan. Jag satte ihop mina saker, minglade och sen var det dags för tävlingen att börja. Det intressanta var att det var inte bara bågskyttetävling i den hallen då det var SM även i bangolf och någon tävling i Boule. Så det pågick mycket i hallen.
 
Hur det gick för mig då; jo första halvan av tävlingen var märklig då mitt psyke inte var som det brukar. Jag kände mig ledsen, orolig, nervös. Stundvis så kom mina tävlingsnerver att skaka mycket. Jag brukar inte känna av det, då jag inte brukar bryr mig så mycket. Jag ville ju bara få skjuta. :P Men nu var mina nerver helt knas. Men det blev bättre efter pausen. Efer första halvan så hade jag 128 poäng trots att jag mådde så underligt och slutresultatet blev 211 poäng. Mycket bättre än förra året då jag slutade på 194 och året innan slutade jag på 180. Så jag ser en förbättring för varje år. :)
 
Efter tävlingen så åkte vi och åt på en restaurang som heter ChopChop Asien Express. Supergod mat till ett bra pris. :) Det följde med en lyckokaka också och på lappen stod det "Du står i centrum och strålar". Sen bar det hemmåt och när jag kom hem så var jag supertrött och nöjd. :)
 
En toppendag blev det trots allt. :)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0