Bröllopet

I helgen var jag, älsklingen och hans familj bjudna på bröllop i Örebro. Det var hans mammas kusin som gifte sig och paret hette Daniel och Anna. 
 
Vigseln ägde rum i Viby Kyrka i Örebro. När kyrkan först anlades är oklart. Förmodligen är det under 1100- eller 1200-talet. På en höjd vid Vibysjön ligger den medeltida storkyrkan Viby. Ett tydligt spår från medeltiden är att vapenhuset finns kvar framför sydportalen. Ett omfattande ombyggnadsarbete skedde under andra hälften av 1700-talet och kyrkan fick då i stort sett sitt nuvarande utseende. 
 
Det var ett mycket vackert landskap, oavsett väder. Tråkigt nog så regnade det men allt var så vackert och jag kan bara då tänka att Gud grät av lycka när han såg det vackra paret vid altaret. 
 
Träffade många nya människor och blev presenterad, blev nästan lite genant men på ett bra sätt. Det var ju så länge sen man blev presenterad på detta sätt. :P Och så var det kul att träffa en del av släkten och få ta del av en sådan stor dag. Detta var ju mitt första bröllop som jag fick ta del av. Borsett från mammas och pappas då. :) Det var riktigt speciellt och jag kände mig fin i min nya klänning också. 
 
En underbar dag trots regnet.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Maja

Kommer det någon bättre bild på klänningen? :)

Svar: Ja, det kommer så småningom. :)
Anna

2014-08-28 @ 17:26:08
URL: http://mstolpe.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0