Norrköping del 3

Sista dagen! Vaknade sent då vi var supertrötta, men vi hade inga specifika tider att passa på det sättet då tåget skulle gå på kvällen. Vi åt frukost och efter den softade vi på rummet och sen var det dax för att packa ihop och checka ut. Vi lämnade bagaget i bagagerummet och sen gjorde vi stan. Jag hittade lite nya kläder och sen gick vi runt och kollade på allt och lite till.
 
Gick sen till turistinformationen och kollade lite, satte oss även där en stund för att ta igen oss och prata lite om hur allt har varit. Detta var en dag fylld med prommenad, shopping, njuta av livet och se staden och dess liv. Tråkigt nog var det svårt att hitta en restaurang med bra öppentider. Till slute efter mycket letande så hittade vi en där maten var supergod och bra service. 
 
Sen hittade vi en fin park att sitta i och njuta av stunden tillsammans. Vi satt där ett bra tag och bara njöt av att vara tillsammans och av stunden. Verkligen mysigt park med lite rinnande vatten, liten lekplats för barn och fina stora gräsytor där man kan ha picknick. 
 
För att sammanfatta hela resan kort och gott så säger jag, mysig, intensiv, spännande, romantisk. En underbar upplevels!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0