Ingen tävling

Jag skulle ju ha tävlat i söndags men det blev inte av. Kände att jag behövde vila och grejer, det har ju varit rätt mycket för mig nu. Jobbat, varit sjuk, julstök och kärlek. :) Men helgen i sig var toppen! På fredagen kom min älskling hit, vi åt gott och myste. Lördagen så var det disk och tvätt på schemat och mys såklart. När jag hade fixat här hemma så åkte jag och älskling hem till min familj. Jag blev firad och vilka fina presenter jag fick. :)
 
Av Sofie fick jag gardiner, av familjen fick jag en manick som ska vara i bilen för att kunna prata i mobilen via bluetooth. Av Carola fick jag pengar och Evah gav mig en trisslott. Tobias var så söt så han hade köpt Harry Potter trollstaven. Sen hade han en present till, den 8 maj 2015 så ska vi till Stockholm på konsert. :) 
 
Söndagen var en slappardag som slutade med huvuvärk från helvetet! I övrigt var dagen supermysig på alla sätt och vis. Jag har njutit som bara den hela helgen. :) Bilder och sånt kommer senare, hoppas ni har det bra. :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0