Anna Hissar

  HÖSTEN: Då var hösten här med kylan och regnet. Finns det något bättre än att krypa upp i soffan med sin älskling under en filt, levande ljus och en bra film på tv? Nu har hösten en bättre betydelse för min del och många mysiga höstkvällar väntar runt hörnet.
   KÄRLEKEN: Underbara kärlek! Livet är som enda stort rosa moln med hjärtan runt om. Man blir glad, varm, piggare, lättare till sinnes och man känner att livet är enklare. Det pirrar så skönt i hela kroppen och man är bara glad och lycklig.
   KOMMUNIKATION: Ett av det viktigaste här i livet! Prata med varandra, det är den enklaste vägen till att lösa jobbiga situationer. Man löser inget genom att vara tyst och tro att den andra fattar, man är ingen tankeläsare. 
 
  BIO: Mysiga biobesök på hösten är aldrig fel och bättre blir det om man går med någon speciell person. 
 
  LEVANDE LJUS: MYSFAKTOR PÅ HÖG NIVÅ!! Inget gör en tv-kväll som levenade ljus vare sig man ensam eller är med någon. 
 
  SEX: Oh, ljuvliga sex! Inget är så skönt och härligt som sex! ;) Man blir så levande, pirrar så skönt överallt, man känner sig snygg, man känner sig sexig och man mår så mycket bättre på alla vis! ;)
 
 
glitter-graphics.com
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Killen från smålnd

Och vi som inte har förhållande?

Hur o vem ska vi ha sex med?
Köpa sex på gatan? :(

Svar: Alla har sitt eget ansvar för sitt eget sexliv. Jag tar ansvar för mitt och du för ditt. På vilket vis är upp till var och en. :-)
Anna

2014-09-24 @ 12:42:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0