Veckans film #85

 
Från skaparna av Hitta Nemo, Bilar och Råttatouille kommer nu berättelsen om den charmiga roboten Wall-E. Kliv in i tidsmaskinen, ställ in året 2700 och följ med på ett underbart framtidsäventyr för hela familjen i denna 2-discutgåva!

Vi befinner oss långt in i framtiden och människan har sedan länge fl ytt jorden i väntan på besked att kunna återvända. Kvar finns bara en flitig liten robot vid namn Wall-E. Ensam har han fortsatt göra det han en gång i tiden byggdes för, nämligen att städa upp och packa ihop skrot. Och efter att ha gjort det varje dag i flera hundra år har han blivit en mästare på sitt jobb! Men det är ensamt, så när robotsonden EVA plötsligt dyker upp blir Wall-E helt trollbunden. Vem är hon? Var kommer hon ifrån? Vad gör hon på jorden? Svaren får Wall-E då han bestämmer sig för att följa efter EVA på ett oväntat och spännande äventyr genom världsrymden!
 
 
 
En underbar film! Den fick mig att smälta och den berörde mig verklingen. Det bästa var att jag fick se den med min älskling. Det gjorde filmen ännu bättre och men kände med karaktärerna.
 
 

Kommentarer
Postat av: Tobias

Den är så bra, var roligt att du ville se den med mig och att du gillar den. En utav mina favorit filmer, älskar ju sci-fi och Pixar så Wall-E är ju rena dröm filmen för mig :).

Svar: Det är klart jag ville se den med dig. :-) Ja, kan förstå det. :-)
Anna

2014-09-11 @ 23:57:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0