Ingen tävling

Jag skulle ju ha varit på tävling idag. Men när jag vaknade i morse så hade världens huvudvärk, mensvärk och mådde inte alls bra. Kände direkt att jag inte skulle orka köra till Karlskoga, tävla och sen köra hem också. Kände att kroppen behövde vila så jag gick och lade mig igen bredvid min älskling. Nog för att jag fick lite ångest då jag ville iväg, men jag vill inte må så dåligt jag gjorde förra året. Jag har lovat mig själv att lyssna på kroppen.
 
I alla fall, jag låg kvar och sen när klockan var typ 8.00 så ringde hans klocka. Vi låg och kelade tills klockan var 9.30. Mensvärken försvann men allt det andra var kvar. Vi gick upp för dagen, han fixade frukost och jag la mig på soffan och slumrade. Jag hade inte ork att göra något, kroppen var uttömd på energi helt enkelt. Låg där ett bra tag, han satt och spelade. 
 
Sen kände jag att det var dags att plocka ihop på mina saker och åka hem till mig. Det kändes jobbigt att åka men jag behvöde få vila i min ensamhet idag och bara vara för mig själv. Nu känns det bättre men inte helt bra, mensen härjar ju. Hoppas ni har haft en bra dag i alla fall, min har gått upp och ned. Men min älskling, min familj och mina vänner lyser upp tillvaron även om vi inte är på samma plats. :)

Kommentarer
Postat av: Carola Adolfsson

Det är bra att du lyssnar på kroppen när den säger ifrån.Jag älskar dig.♥ Kramar.

Svar: Ja, jag vill inte ha repris på förra året. Älskar dig med. <3 Kramar
Anna

2015-01-19 @ 18:12:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0