Romantisk weekend del 3

Söndag morgon, sega och slöa. Ner för att äta ännu en god frukost men det var massor av folk så det var svårt komma fram. Denna gången smakade jag på pannkakorna och det hemmagjorda jordgubbssylten. Det var supergott och äggröran var toppen. Sen gick vi upp på rummet och packade ihop våra saker och planerade den sista tiden i Stockholm. Jag skrev några vykort till familjen. När vi var klara så tog vi våra saker och lämnade på hotellets bagagerum.
 
Sen blev det stan, men det var ruggit och kyligt då det hade regnat under natten och solen lyste med sin frånvaro. Vi gick till Kulturhuset och kollade in Stockhoms Internationella Serietidningsfestival. Det var ett nytt och spännande område för mig. Jag har aldrig varit på någont sådant innan. Jag har ju visserligen varit på bokmässan och Scrapbookingmässa men inte den här generen. Vi var där ett tag och hittade en intevju på scenen som vi kollade in och jag blev så intresserad så jag köpte serietidningen/boken.
 
När vi kände oss klara där så letade vi upp en restaurang men vi hittade ingen som passade. Så kom Tobias på att det låg en bra nere i centralen så vi gick dit. Det blev Svenska klassisker och det var alldeles för mycket mat för min del. Men jag åt det jag orkade i alla fall. Sen gick vi till hotellet för att hämta väskorna och gå på toaletten för att sen gå tillbaka till centralen och vänta på tåget. Roligt nog så klarade vi oss undan regnet (precis som i Norrköping.) Regnet kom när vi gick till tåget och under natten, men annars hade vi tur med vädret. Kommer hem till Karlstad och sätter oss på stadsbussen för att komma hem. Väl hemma så blev det soffan och tv:n för att sen lägga sig för natten. Tydligen snarkade jag lite, men jag var utpumpad. :P
 
För att sammanfatta det hela, skön, mysig, romantisk, händelserik, avslappnande, härlig och underbar helg.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0