Anna Dissar

 
  ---> Friska människor som använder handikapparkeringen! Jag förstår inte hur man kan bli så lat att man använder handikapparkeringen och blockerar för de som verkligen behöver. Jag såg utanför en restaurang två tjänstefordon som parkerade på handikapparkeringen och de var själva i bilen, inget handikappkort och dessutom fullt fungerande kroppar. Hur har ni mage att ställa er där? FY SKÄMS!
 
---> Att vintern aldrig kommer. :( Det är bara varmgrader och det är november, snart december vilket känns rätt trist. Hoppas att kylan kommer snart så vi får en riktig vinter.
 
---> Värk i ryggen som kommer och går som den vill. Vet inte vad som utlöser värken men så fort jag ska resa mig upp ur soffan så hugger det till. USCH, FY OCH BLÄ!! 




Kommentarer
Postat av: Anonym

Håller med on vintern, sjukt tråkigt utan snö :(
Angående ryggen så låter det som att du fått en inflammation i ländryggen. Testa att smörja voltaren gel morgon och kväll 2-3 dagar så går det över. Du kan också ta alvedon morgon, lunch och kväll under perioden när du smörjer för att ge kroppen extra hjälp! Hoppas det går över fort :) / Josefina

Svar: Äntligen har det blivit lite vinter. 😊 Mina ryggproblem är till en viss del scolios. Men tack för tipsen. 😊
Anna

2015-11-12 @ 11:24:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0