God kväll

En dag med pyssel och lite krångel. Jag gick upp strax efter Tobias hade cyklat till jobbet och fixade frukost. Gjorde mig sen i ordning för att packa ner saker i bilen och dra iväg till Gengåvan. När jag var klar där så bar det vidare till vårdcentralen. 

Som ni vet så hade jag bihåleinmmation tidigar och det har inte vela släppt trots penicillinkuren jag fick då. Det tog det allra värsta men lämnade kvar lite. Så nu fick jag en ny kur och det sorten har jag ätit tidigare. Hoppas på att det hjälper nu. 

När jag var klar på vårdcentralen så drog jag hem och väl hemma på gården får jag se en vacker hare. Har sett den tidigare men inte lyckats med bild. I övrigt idag så har jag städat toan, tvättat och plockat lite. Jag gjorde det mesta med städningen på toan när Tobias var på jobbet, men han fick hjälpa till med vissa saker när han kom hem. Som att fixa duschdraperiet, vi köpte nytt som vi hängde upp. Det blev supersnyggt trots att det var invecklat och krångligt. Fixade sen mat och chillade till tv resten av kvällen. Nu är det sängdax.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0