Min stora kärlek

Du är min stora kärlek! 
 
När jag ser på dig så känner jag mig lugn, lycklig, hel och fulländad. Du får mig att må så bra och även när jag har en helvetesdag så mår jag ändå bra för jag vet att du finns där vid min sida. Som igår, jag mådde verkligen skit och då låg hos mig i sängen även om du hellre hade varit i soffan. 
 
Du finns alltid där för mig oavsett vad som än har hänt och även som vi tjafsar lite ibland så känner jag mig så trygg med dig. Jag kan ibland komma på mig själv att gråta efter du har sommnat på kvällen för jag är så lycklig med dig och kan inte tro att det är sant det vi har tillsamman. Måste liksom nypa mig själv i armen för att kolla att jag inte drömmer allt. 
 
Den kemin vi har trodde jag inte fanns, vi är så sammanlänkade på något vis. Vi har delat upp sysslorna bra här i hemmet och hjälps åt med mycket utan att säga så mycket utan vi vet ändå. Visst finns det saker vi behöver bättra på men nu är det roligt att pyssla med olika saker som var tråkiga förut för nu har jag någon att göra det för och med. Visst, jag gjorde ju det för mig själv förrut men inte lika mysigt och trevligt som nu. Nu känns det speciellt på något sätt att städa oavsett om vi gör det tillsammans eller var för sig med tanke på våra arbetstider. Du har fått hushållssyslor att bli roligt. 
 
 
Det bästa med dig är att du är lika nördig som jag och förstår mig när jag blir eld av lågor över något. Jag är galet förtjust i jul och du låter mig hållas för du vet hur det är att vara galet tokig i något. Du har tagit med mig på saker jag aldrig trodde jag skulle uppleva. Som resan till Norrköping och Harry Potter utställningen 2014, Stockholm och Sagakonserten 2015 eller som när vi åkte specefikt till Stockholm för att gå på bio och se på Star Wars. :P 
 
Precis som jag så tycker du om att uppleva saker och har en klok inställning till alkohol och tobak precis som jag själv. Det var en anledning till att jag fastnade för dig på sidan vi träffades på. Min tanke var, detta kan inte vara sant, finns denna mannen på riktigt? Så jag chansade med att skriva och det var det bästa chansningen jag kunde ha gjort. För så mycket som du berikar mitt liv har ingen annan gjort.
 
Det jag vill ha sagt är att jag älskar dig min underbara älskling! <3
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0