Sköna söndag

Lazy sunday, var jag jätteseg och sliten. Man kunde tro att jag hade varit ute och festat till, men icke. Vi hade ju haft bjudning på lördagen och därför var jag seg. 
 
Söndagen var i alla fall mysig och härlig. Efter frukosten tittade vi på Game of thrones och när vi hade sett färdigt så var det dax för mig att göra mig i ordning för vi skulle ner till city på ett event. En musiktävling som Bilda har och det är handikappade/utvecklingsstörda som får sjunga,tävla och uppträda. De var så duktiga allihop och mitt hjärta smälte för alla som deltog. Jag skulle inte kunna sitta i juryn då jag skulle vilja utse alla till vinnare. :P 
 
Det var härlig stämning med skön och svängig musik och jag träffade på personer som jag inte har träffat på flera år. Kul att se alla och prata lite med dem. En tjej som var med (vinnaren) hon var så bekant för mig på något sätt i både utseende och röst och jag visste att jag inte hade träffat henne IRL men hon var ändå så bekant. Till slut kom jag på att hon hade varit med i Idol 2006 och det var därför jag kände igen henne.
 
Vinnare kommer då att få åka till Sundsvall där riksfinalen är och jag hoppas hon vinner, för det är hon värd. När allt var slut så gick vi hem, fixade mat och sen myste vi i soffan till någon knäpp komedi som handlade om Hitler, hur det skulle kunna se ut och vara om han kom till vår tid idag. En rätt konstig komedi men på vissa ställen bjöd den på mycket skratt. Den var baserad på en bok, minns inte vad filmer heter eller boken heller för den delen. Sen när vi hade sett färdigt så skulle något tv-program börja som Tobias ville se och jag gick och la mig för jag har helt slut. Men kunde inte somna ändå, när han kom in sen så kunde jag inte somna då heller. Vet inte vad klockan var när jag kunde stänga av kroppen helt.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0