Dejt på Texas Longhorn

Igår var vi på dejt och käkade på Texas Longhorn. Vilken god mat de hade och vad mysigt det var att sitta ute och äta. Åt en supergod hamburgare och drack gott. Men jag blev supermätt.

Tobias present kom också igår från USA och jag har väntat på det paketet. Så jag hämtade det igår morse och packade in det så jag kunde ge honom vid maten. Han blev superglad och det var något han verkligen ville ha. En liten försenad födelsedagspresent från mig. Dock hade han ett gulligt litet kort/brev till mig han är så söt och romantisk. Han brukar köpa gulliga och romantiska kort där han skriver korta brev istället för att skriva på vanligt papper.

Efter maten gick vi på en lite promenad och sen ner till bion. Där tittade vi på Hitta Doris och den var rolig och mysig. Vi hade plusstolarna så vi kunde mysa lite mer. Man kan lyfta upp armstödet så man kommer närmare varandra.

När vi kom hem så blev det sängen där vi låg och kramades och pratade. Somnade inte förän klockan var närmare 1- tiden i natt. En perfekt eftermiddag/kväll. 😍


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0