God kväll

Det blev inte mycket till jobb då vi var mycket personal och jag mår inte superbra så jag fick gå hem tidigare. :) Jag har legat och vilat från det jag kom hem till nu typ. Jag kollar just nu på The Carrie diaries på Netflex och väntar på att Idol ska börja. Passar på att blogga lite när jan kan och kommer på saker. :P Måste säga att jag gillar serien Carrie Diaries, se hur allt började och grejer. :)
Vad tycker ni om den nya juryn i Idol? Jag tycker de är okej, lite tidigt än att bilda en stor uppfattning men jag kan tycka att Fredrik är en mjukis, hon Nikki kan vara lite för vass och Quincy tänker mest på kakor. :P Men jag vill inte bedömma dem så tidigt utan ge dem en chans att komma igång eller vad jag ska säga. 
 
Vädret är fint och det är ca 18.3 grader ute, jag är lite trött och hängig men mår bättre än tidigare idag. Jag lyckades sova en stund på soffan. Jag får nog börja med vitamintabeltterna igen och se om jag bli piggare och sen äta bättre såklart. Nu ser det ut som hösten är här och jag tycker det är mysigt men lite tidigt. 
 
Nä, nu får jag sluta och skriva och fixa inför Idol här, men ha det fint nu ikväll och mys. Jag ska tända lite ljus och grejer tänkte jag. Hösten är ju här nu så då tänder jag en massa ljus och myser. :)
 
Hälsningar från en snuvig en. ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0