Vad då, jag är ju bara jag.

Många gånger så ser jag mig själv som en medelmåtta. Jag ser mig inte superduktig på någonting men jag ser inte mig själv superdålig heller.

Jag vet att jag har mina fel och brister som jag jobbar med och det är mänskligt. Jag vet att jag är bra på saker men också att jag är sämre på andra. När någon säger till mig att jag är speciell eller något så tänker jag; vad då, vad är det för speciellt med mig? Jag är ju bara jag.

Men det är ju det som är själva grejen. Det finns ju bara en som mig, vilket gör mig unik. Det finns bara en som dig vilket gör dig unik. Om andra kunde se på detta sätt istället för att kränka folk och istället för att eftersträva att vara någon annan så skulle det vara lättare för alla.

Var dig själv istället för att vara någon som inte är du. Det är inget fel med att förbättra vissa saker, exempel lära sig nya saker osv. Men att eftersträva och vara som andra är ingen idé. Det tar sådan onödig energi och kraft från dig som du kan lägga på att vara den du är.

Jag försökte själv att vara någon jag inte är bara för att passa in. Men det tog sådan energi från mig så jag började må dåligt. Jag ska inte behöva vara någon annan för att passa in, jag ska kunna vara mig själv och det ska räcka.

Använd kraften till att vara dig själv.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad jobbar Tobias med

2016-08-07 @ 19:13:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0