Andra advent

Började dagen med julkalendern och massa kärlek. 😍 Åt god frukost sen och genom att vi kom upp så sent så var det bara att göra sig i ordning för att åka. Kommer fram till Mariebergsskogen och möter upp Therese där (Tobias syster). En mysig liten marknad men många människor så de fick ha parkeringsvakter. Jag träffade två gamla skolkompisar som jag pratade med. Therese var med någon timme sen skulle hon åka hem till Örebro. Jag och Tobias var kvar och gick runt ännu mer, jag köpte choklad och Tobias något marknadsgodis.

Sen åkte vi in i city och letade mat. Det blev Olerys och god hamburgare. Satt sen och chillade innan det blev dags för ett besök i Domkyrkan. Det var någon musik i Domkyrkan och det var väldigt vackert och rogivande.

Sen hade vi ca 2 timmar kvar att använda innan bion skulle börja så vi gick till bilen och hämtade godiset som Tobias köpte på marknaden och så var vi in på Hemköp och köpte dryck. När vi sen kommer till biografen så träffar jag på en annan skolkamrat där så vi snackade en stund och fick tiden att gå. Sen var det dax för att gå ner till filmen och filmen var superbra. Det var filmen Arrival vi såg, tyvärr satt jag och frös hela filmen.

När filmen var slut så åkte vi hem och jag kröp ner i sängen under två täcken och höll på att frysa sönder och samman. En bra dag med andra ord och med mycket kärlek och mys. 😊


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0