Avsked

Ja, i förrgår så var jag ledig och allt. Passade på att njuta av dagen så mycket som jag kunde. Tobias jobbade och jag var hemma och laddade. När Tobias kom hem så tog han sig en dusch och gjorde sig iordning så kom svärfar över.

Vi åkte ner till Pizza Hut och åt god mat och underbar efterrätt. Satt där ett bra tag och umgicks och pratade. Åkte där efter till Löfbergs Arena och väntade på att Kent skulle spela. Jag passade på att filma och träffa min kompis Jennifer.

Hur var konserten? Ja, Kent har aldrig varit någon musik som jag lyssnat på innan men har gillat några enstaka låtar. Jag har alltid tyckt att deras musik har varit så mörk, dyster och deprimerande. Sen när jag träffade Tobias så började jag lyssna på dem mer och nu har jag fler låtar som jag tycker är kanonbra. Deras sound på spelningen var en bra mix för på andra konserter så har de för hög bas och grejer så att jag får problem med att höra något alls. Det bara sprakar i mina öron men inte nu. De hade också en bra show med bildskärmar med olika filmsekvenser och olika ljussättningar. Där emot var det extremt jobbigt när lamporna riktades mot publiken för det blev alldeles för skarpt. När de spelade låten Egoist så njöt jag för fullt och sjöng med för den är ju så bra.

En härlig kväll med underbart sällskap och allt var bara så fantasktiskt härligt rakt igenom. En av de bästa kvällarna på länge. Det kommer komma upp en video i dagarna från denna dagen. 😊


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0