Lucia movienight 2016

Ja, då har årets lucia movie night varit på Filmstaden Karlstad. Som vanligt så levererade både biografen och personalen. Personalen var utklädda i år till olika karaktärer från olika filmer. Som jag tolkade det så hade de valt en favorit, en av tjeerna hade klätt ut sig till Rey från Star Wars, någon till Bellatrix i Harry Potter. Jag och Tobias hade laddat väskan med inneskor, filt, godis, dryck. Innan första filmen så fick man en påse popcorn, en påse med Gott och Blandat och en dryck. Det var också en tävling där de ställde frågor och den som ställde sig upp först fick svara på frågan, om man svarade fel så gick frågan vidare till nästa. Första frågan var "Vem är min kollega utklädd till?" Det var jag och en till som ställde oss upp men den personen svarade fel så fråga gick vidare till mig. Natruligtvis kunde jag svaret som var Bellatrix i Harry Potter. :P Så jag vann 300 kr i presentkort hos dem. :D Haha, jag var så trög så när de sa att det var min tur så fatta jag inte först så jag fick fråga menar ni mig. :D
 
 
 
Första filmen var då La La Land. En musikal som handlar om en Jazzpianist som vill rädda jazzmusiken från att dö ut helt och en kvinna som jobbar på ett café men vill allra helst bli skådespelerska. Budskapet i filmen är att man ska bevara det gamla men inte stanna kvar för länge. Med Ryan Gossling och Emma Stone i huvudrollerna så trollbinder de med musik och dans sin publik. Musiken fångade mig totalt och jag satt och njöt av varje pianoton som spelades. Jag blev så förtjust i musiken så jag la till den i min Spotifylista.
 
 
 
Andra filmen är då Måste Gitt (på svenska Måste Dra). Den utspelar sig i en Stockholms förort där Metin försöker försörja min familj. Han gör detta på ett kriminellt sätt och en dag så tappar han sin skrivbok där han har skrivit ner sina tankar. Boken hittas och man får följa med på resan hur han ska lyckas och få tillbaka boken. 
Tyvärr somnade jag som alltid under filmen så jag kan inte säga så mycket om denna. Men det jag såg verkade intressant. Så mycket mer kan jag inte säga då jag sov. :P
 
 
 
Tredje och sista filmen Why Him? Denna filmen handlar om Mia som vill presentera sin kille för sina föräldrar, Men pojkvännen motsvarar inte föräldrarnas förväntningar och det blir en kulturkrock som heter duga. Med många knäppa och sjuka skämt så får man följa med på deras äventyr. Jag hade sett trailers till denna och förstod direkt att jag skulle gilla den. En sådan där knäpp film som jag bara älskar när jag vill få mig ett skratt eller två. Det var ett passande avslut på en kanonnatt på biografen. 
 
 
 
Ja, en kanonnatt med underbara människor. Personalen på biografen gör ett superbra jobb och de är så trevliga att prata med. Några av dem följer jag på facebook och även instagram. De hade fler tävlinga under natten men det var inte så mycket jag kunde svaret på. Sen tycker jag det är så mysigt att vi filmtokar samlas under natten för att umgås och se film. Man pratar lite med varandra under pauserna och socialiserar. Nåväl här kommer det lite fler bilder från natten.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tobias

Det var en riktigt bra Lucia Movie Night i år, är så mysigt att gå med dig.

Svar: Ja, det var det. Mysigt att gå med dig också. 😍
Anna

2016-12-14 @ 20:07:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0