Väder och teknik rår man inte på

Vilken helg! Jobbade först öppning i fredags, trött och sliten efter julbordet med jobbet men det gick bra ändå. När jag kommer hem så väntar min älskling på mig och vi myser och vilar i sängen. Sen dax för att göra sig i ordning för att åka till bowlinghallen på julavslutning. De bowlade och jag satt som publik. Stämningen var på topp och blev bara bättre allt efter kvällen gick. Många glada skratt och många skämt av alla dess slag. 


Igår (lördag) så var vi sega ur sängen. Åt frukost sent och åkte sen iväg för att handla. Träffade på underbara Bella med familj så vi stod och pratade en stund. Åkte sen hem och fixade med mat och efter maten så gick Tobias ut för att fixa överraskning till mig. Jag gick och la mig i sängen och vilade. Sen när jag fick komma ut från sovrummet så hade han fixat mys i vardagsrummet och vi tittade på Oliver och gänget och sen Svärdet i stenen. 

Idag gick vi upp lite tidigare, fixade frukost och sen gick vi ner till stan för att se på Nötknäpparen (balett) på bio. De hade livesändning i torsdags men jag kunde inte gå då. När vi kommer ner i foajén så är Gundega baletten där och har uppvisning och flickorna är så duktiga och härliga att se. Jag blir alldeles varm i kroppen och se dem. När vi blir insläppta så visar det sig att det är tekniska problem så det går inte att visa baletten alls. 😕 Så vi fick ersättningsbiljetter och tillbaka pengar. Jag kände mig väldigt besviken då jag hade sett fram emot detta. Men så är det, man rår inte på väder eller teknik. Vi fick gå hem igen och jag har ju någon dvd med balett och någon opera så vi kan se hemma. 

Så nu är vi hemma igen och ska äta mat och sen titta på något. Får se vad det blir. Hoppas ni har haft en bra helg, min har varit mysig. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0