JAG VÄGRAR!

Som rubriken lyder, JAG VÄGRAR!! Det är så många människor jag har mött i mitt liv som har tryckt ner mig, eller ja försökt i alla fall. Men det kommer till en punkt där man känner att nu är det nog. Att nu vägrar jag ta mer skit! 

Jag har många gånger fått höra att du är handikappad så du klarar inte att jobba här. Hur skulle det se ut om en annorlunda person jobbade här? Du har DAMP vilket är mycket aggression och därför kan vi inte anställa dig. Det har varit på en mängd olika arbetsplatser och just när man får höra orden så är det ett slag i magen. Främst när de berättar hur mitt temperament är när de aldrig har träffat mig innan, det svider verkligen och veta att man inte duger. 

Nu många år senare så är jag på en Burger King restaurang i Karlstad, där jag trivs jättebra och numer står jag i kassan, DT, kök, lite över allt där det behövs hjälp och jag får lära upp många nya. Jag kan även förbereda inför stora dagar där man måste planera in i minsta detalj och det händer även att arbetsledaren rådfrågar mig om diverse ting då jag har jobbat nu 6 år i branschen. Jag får ta stort ansvar och alla är villiga att lära mig nya knep och metoder. Jag har även hittat kärleken i mitt liv och blivit sambo. Jag har fått stått ut med mycket skit men jag är en tuff brud i en liten förpackning som vägrar ta mer skit! Nu äntligen har jag fått min revansch och känner mig starkare än på många år. Jag kan inte fatta hur jag stod ut i alla år men med stöd och kärlek från min underbara familj så orkade jag med att vänta på den rättan tiden för att förändra mitt liv. 






Kommentarer
Postat av: Mathias

härligt annat det låter bra (Y) ^^ stå på dig

Svar: Ja, det är härligt 😊
Anna

2016-02-11 @ 15:02:55
URL: http://nouw.com/aspergers
Postat av: Danne

Grymt bra! Du är värd mer än så! Du är grym :) Ta ingen skit!

Svar: Åh, tackar 😊
Anna

2016-02-11 @ 20:41:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0