Londonresa dag 2

Onsdag 13/7
 
Går upp tidigt som tusan, klockan är ca 4.30. Nervös som tusan, orkade inte äta den frukost vi hade ordnat själva. Försökte äta lite men det smakade inte så bra alls. Checkar uta från hotellet och går mot bagageincheckningen och lämnar resväskorna där. Sen vidare till incheckningen och kontrollen. Där fick jag plocka ur kameran och grejer så de fick se. Sen var det att sitta och vänta en stund och när vi fick komma ombord på planet så upptäckte vi att vi satt vid vingen på planet vilket var häftigt att se. Det var klart väder så man kunde se ut en del, efter en stund så kom det lite snacks och det var en supergod smörgås och juice. Så det fick bli mer en frukost för mig. Sen kunde jag sova en stund vilket var skönt och behövligt. Jag hade ju varit så nervös och grejer, Tobias satt och läste istället.
 
När vi kom fram till London så ska vi gå igenom kontrollen och då är det en maskin som läser av passaet för att sen läsa av mig. Men problemet är att jag var alldeles för kort så jag fick gå fram till en människa och göra som förr i tiden innan alla datorer och dyligt. :P Sen letade vi upp våra väskor, jag var på toaletten och när det var klart så letade vi upp för lokaltrafiken så vi kunde ordna ett Oystercard. Det är som ett busskort man lägger in zooner på. Vi köpte för 3 zooner  för det skulle vi använda som mest. Där använder de zooner istället för att lägga in en summa pengar som vi gör här. Tog sen tunnelbanan mot hotellet och åkte föbi Piccadilly Circus, vilket fick mig att tänka på Pernilla Wahlgrens låt. :D 
 
Väl framme på området så var vi tvugna att leta lite efter hotellet och när vi kommer dit så är inte vår lägenhet klar för uthyrning än. Så vi lämnade de stora väskorna där och letar upp en restaurang och matvarubutik. Vi hamnade på McDonalds första dagen, vilket inte spelade mig någon större roll då jag var superhungrig och bara ville äta något. Sen var vi in i mathandeln och handlade frukost. När vi kom ner till hotellet så var det fortfarande inte klart utan vi fick sätta oss i ett lugnare rum och vänta, men vi behövde inte vänta så värst länge dock. När vi hade fått in våra väskor i lägenheten och regnet slutade så gick vi ut och kollade området. Tog bussen ner till Madame Tussauds och kollade lite hur vi skulle ta oss dit. Sen blev det mys resten av kvällen. :) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0