Londonresa dag 3

Torsdag 14/7
 
Det var meningen att vi skulle sova lite längre men det var såpass varmt så vi kunde inte sova tills klockan ringde utan vaknade innan. Tror klockan var runt 6.30 när vi vaknade, men även om vi vaknade så tidigt så myste vi lite innan det var dax att gå upp och kollade lite på tv.
 
När frukosten var avklarad och vi var redo så drog vi mot tunnelbanan och skulle åka mot ExCel där Star Wars Celebration skulle vara, dels för att kolla hur man tar sig dit och för att hämta passen. Men det visar sig att vi hoppade på fel tunnelbanelinje på ett ställe så vi fick hoppa av och byta. När vi kom fram till stället så gick vi runt och kollade lite, fick våra pass och jag tog lite bilder innan alla människor skulle samlas där. Vi satt också och kollade på hur vi skulle ta oss därifrån till andra ställen som vi hade planerat för dagen.
 
När vi var klara där så gick vi ner till en av busshållsplatserna och åkte ut till Doctor Who butiken, lustigt nog låg hållplatsen vi klev av på alldeles intill butiken. Så det var bara att gå direkt in med andra ord. Jag köpte några pins och en t-shirt. Det fanns så mycket som jag ville köpa men man måste tänka på att man ska få med sig hem och även att pengarna ska räcka till. :P Efter det blev det mat på något lokalt hak, det blev lasagne med grönsaker till. Bilden är inte den bästa men kameran är ny och grejer. :P Maten var god och billig och det var bra service.
 
Efter det så letade vi upp tunnelbanestationen och lyckades åka fel IGEN, men bytte direkt när vi såg felet. Det är lätt att byta om du upptäcker tidigt och åker inom de zooner du har köpt så det var ingen större fara. När vi kom fram dit vi skulle så skulle vi leta upp Forbidden Planet som är en nördbutik så gick vi förbi en bookshop som vi kollade in, sen hittade vi teatern där Harry Potter and the Cursed Child pågår just nu. Så jag tog lite bilder utanför och så kollade vi upp om det fanns biljetter kvar men alla var slutsålda och de som fanns kvar var sånna som lämnade tillbaka och det blir en chans på miljonen kände vi så vi brydde oss inte om det. Gick vidare mot Forbidden Planet och där köpte jag en bok och en nyckelring. Butiken var stor och mycket prylar av alla dess nördiga slag. När vi kände oss klara där så gick vi ner mot tunnelbanestationen igen och på vägen dit så gick vi in i en lokal godisbutik och köpte med lite gott. Sen åkte vi till Kings Kross stationen och gick in på butiken Perong 9 3/4. Där köpte jag världens snyggaste tröjan jag har sett på evigheter! Tog en massa kort också såklart. :P Sen åkte vi hem till hotellet och vilade. Jag hade huvudvärk och var sliten.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0