Londonresa dag 6

Söndag 17/7
 
Går upp tidigt som palnerat och kommer iväg bara för att upptäcka att vi måste ändå vänta. Det visade sig att bussen vi skulle åka med inte gick den tiden som vi hade fått upp, någon ändring i tabellen tydligen. Så vi fick ändå vänta vid tunnelbanestationen för att ta tåget som kallas för DLR. När vi väntade där så träffade vi på tre trevliga människor från USA som vi snackade med. 
 
När vi kom fram till Star Wars mässan så fick vi skynda oss så vi skulle hinna få bra köplatser och grejer men först var det kontroll på våra väskor och sånt. Sen skyndade vi oss in i nästa hall och där köade vi för biljetter till två paneler. Sen när det var klart så skyndade vi oss ner till sista kön och det var den som skulle släppa in oss till själva mässan. I kön så satt de bekanta som vi träffade på tunnelbanan så vi gjorde dem sällskap. När klockan var 10 så drog allt igång och vi gick och kollade på Rogue One utställningen och fotade en del där. Sen var det dax för oss att gå och se panelen med Carrie Fisher och det var Warwick Davis som intrevjuade henne. Jisses vad jag skrattade och de var verkligen underhållande att se på. Sen blev jag så glad för att han intrevjuade henne för jag gillar verkligen honom. Sen hennes hund Garry var ju så otroligt söt också. :) Är verkligen glad för att vi kunde se detta. Om ni är nybörjare som jag och ska på något sånt här så säger jag se dessa om de är med för det var värt tiden. Jag fullkomligen älskade det! :)
 
Så när panelen var slut så uppsökte jag toaletten och sen gick vi runt och kollade på mässgolvet. Det fanns en del intressanta saker att se. Så mycket prylar, så mycket människor och så många utklädda. Det var väldigt många som cosplayar och det var kul att se dräkterna. En dräkt hade hon hållit på med ett år och den var verkligen fascinerande att se. Sen var vi in i mässans egna butik och där köpte jag en tröja men det mesta var slut sen länge tyvärr, jag var ju med på stängningsdagen så att säga och då är allt utrensat med andra ord. Vi gick runt och kollade, tog oss något att äta och vi hade med lite tilltugg för att orka med dagen och vatten såklart. Avslutade det hela med att sitta i en panel för att se livestreamen på skärmen. Först var jag så trött och lite seg men piggnade till lite sen. Det var ju så otroligt varmt och mycket folk, jag blir också extremt trött av mörker har jag märkt. Avslutade hela dagen med att gå runt på mässgolvet en sista gång och sen gick vi ut från mässan och njöt av det härliga vädret.
 
Väl ute från mässan så står vi vid en trapp och myser, Tobias öppnar sin väska och dricker lite vatten. Sen kliver han ner några steg, plockar upp en lite ask och frågor om jag vill bli hans på riktigt. :) Jag får tårarna i ögonen och kastar mig runt honom, pussar honom och bara JAAA DET VILL JAG!!! :D Så åker vi ifrån mässan som nyförlovade och äter mat på en restaurang som heter Ed´s och det var jättegoda burgare men extremt mycket mat. 
 
En dag fylld med massor av människor, fart och fläkt och mycket kärlek. :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Mathias

härligt :D GRATTIS till er båda :)

Svar: Tackar 😊
Anna

2016-07-31 @ 19:43:08
URL: http://nouw.com/aspergers

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0