Spelkonvent Karlstad 2016

Idag har jag varit på spelkonvent och fått en ny vän och nya erfarenheter.

Började dagen med att chilla i soffan, Tobias satt och spelade. När jag hade chillat färdigt så tog jag mig en snabbdusch och gjorde mig i ordning för dagen. Tog bussen sen ner till centrum. Väl nere så uträttade vi några ärenden och åt mat. Sen gick vi över till spelträffen.

Väl där så var det toa besök och sen socialserde vi och kollade in alla aktiviteter. Det var några få försäljare och jag hittade en ny musmatta till datorn. Sen blev det filmquiz och det var kul. Många skratt och roliga skämt.

När det var klart så satte vi oss och spelade. Jag fick vara med på ett spel som heter Tsuro och det var kul. Enkelt att spela som nybörjare och kul om man är flera. Första omgången så var vi 5 personer som spelade och jag förlorade. Andra omgången var vi 3 som spelade och jag vann. Sen spelade Tobias ett annat spel och jag satt och snackade med en tjej. Sen kollade vi runt lite till och jag fick se att det skulle bli cosplayuppvisnig men när vi kommer dit så är den inställd. Då bestämde vi oss för att dra hem.

Nu i skrivande stund så är jag hos söta syster. Här kommer det lite bilder i alla fall.


Kommentarer
Postat av: Josefina

Kul att komma ut och träffa nya vänner! Och göra det medan man får prova nya spel! :) Gillar också brädspel väldigt mycket men jag tror inte det finns några större spelteäffar här jag bor :(

Såg vi åt samma mat igår från Burger King om det är chilicheese i påsen alltså ;)

Svar: Ja, det var kul att umgås och hänga. Vi ska dit en sväng idag igen. :) Okej, en av Tobias kompisar är ordförande i föreningen som ordnade och han är verkligen en driven person. Han samarbetar med Sverok om jag har förstått rätt.
Okej, ja, det är chilichesse i påsen. Jag avgudar dem!! :D
Anna

2016-07-10 @ 11:10:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0