2 år


2 år tillsammans med dig min fina älskling. Jag trodde aldrig att jag skulle finna kärlek och lycka. Jag trodde aldrig att någon så underbar och härlig som du kunde finnas. Du förgyller mitt liv med din kärlek, du finns där för mig i svåra stunder och du tar hand om mig när jag inte mår bra. 

För 2 år sen så var allt så nervöst och pirrigt, idag har vi en trygghet mellan oss som är stabil och jag känner mig så harmonisk med dig. Du har fått mig att lugna ner mitt temperament, du har lärt mig massor av nya saker och du puschar verkligen med att utvecklas på jobbet, med bloggen och youtube. Känns så skönt och ha stödet bakom sig och av någon som förstår. 


Jag ser fram emot vår framtid och allt som vi planerar med den. Jag ser fram emot allt roligt som väntar bakom nästa hörn och få uppleva det tillsammans med dig är det bästa av allt. Och jag känner oavsett vad som än händer både positivt och negativt så vet jag att vi kommer stå tillsammans på vår stabila grund. 

Det jag vill säga är att jag älskar dig och ser ingen framtid utan dig. Jag vill få barn med dig, jag vill åldras med dig och njuta av livet tillsammans med dig. För du är min stora kärlek! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0