God morgon

Vad jag har sovit gott i natt. Även om jag tog det lugnt igår så var dagen rätt intensiv fast mer psykiskt. Inte så att jag mådde dåligt utan jag var förväntansfull och glad. 

Vi firade två år igår och Tobias jobbade och jag var ledig. Jag vilade mestadels igår men gjorde lite nytta ändå. Beställde en väska till kameran och en mp3 spelare från Media Markt, tog en dusch och fixade lite för vår dag. Mer än så gjorde jag inte. 

När Tobias kom hem så myste vi till det och sen var det dags att åka bort till restaurangen där jag hade bokat bord. Vi åt på Vedugnen och det var supergott! Och efterrätten sen var ju helt ljuvlig. När vi var klara där så ville vi inte åka hem utan tog en tur till Mariebergsskogen där vi gick runt och myste. Men det började blåsa en del. Vi passade även på att testa kameran både på restaurangen och ute på Mariebergsskogen. Väl hemma så kollade vi på bilderna och sen myste vi till en serie som vi kollar på. 

En underbar dag med andra ord. :) Bilder kommer senare i ett eget inlägg, ska sätta mig vid datorn lite senare och fixa med det. :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0