Jag är en krigare!

Oj, vilken dag det blev! Det blev inte alls som jag tänkte mig, jag hade tänkt att jag skulle ut på stan och chilla men eftersom Elgiganten skickade sms i morse om att min vara inte skulle komma förän den 29 juni så har hela min lediga dag gått åt till att lösa situationen. Jag vill inte vänta så länge på en produkt som jag har betalat för. Jag har då ringt en massa samtal, bla till konsumentverket för att få vägledning. Första gången som jag kom i kontakt med dem. Jag har även ringt Elgiganten ett antal gånger och pratat och försökt hitta olika lösningar, men blev så irriterad till slut så jag fick ringa hem till min kära familj en sväng. Som alltid får de mig att tänka förståndigt och rätar ut alla mina tankar. Tobias har också den förmågan men eftersom han var på jobbet så var det inte så lätt just då. 
 
Jag beslöt mig för att häva köpet på Elgiganten och sen boka den på Media Markt i Örebor istället. Ja, det är en bit att åka men för att få bra service så är det värt det. Jag tycker inte att det är värt all denna psykisa pressen som blir när det blir sådant krångel. Ja, nog för att andra butiker också krånglar men man får se till varje situation. Även mamma tyckte jag borde åka till Örebro. Sen får vi en dagsutflykt samtidigt. :P Jag gjorde mig sen iordning för dagen och körde ner till Elgiganten här i Karlstad och hävde mitt köp. När jag var klar där så tog jag mig en tur in till jobbet, käkade lite lunch och pratade med mina underbara kollegor. Att jag klarar de flesta motgångar idag beror ju såklart på att jag är stabilare i mig själv. Allt är tack vare familjen, Tobias och mina underbara kollegor. Genom med att de tror på mig och respekterar mig så kan jag lyckas i mycket annat. Jag ser ju skillnaden även här i bloggen och på min youtubekanal. Eftersom jag är tryggare i mig själv så speglas det i allt jag gör och då kan jag sen lättare hantera motgångar och konfliker, jag vågar nu mer säga ifrån om något är fel. Jag har blivit en krigare och jag sitter inte längre och tar all skit som kastas på mig! Jag står upp och gör något åt saken! Jag ser ju hur utvecklingskurvan går uppåt för varje dag både i jobbet och privat och det är en sådan härlig känsla. 

När Tobias kom hem från jobbet så tog han sig en snabbdusch och sen åkte vi mot Örebro. Han kontaktade Therese och Robin i fall de kunde ses. Så när vi hade varit in på Media Markt och fixat med kameran och allt så gick vi in på Mariebergs Köpcentrum och där satt de och väntade. Vi käkade mat tillsammans och se var vi in i en butik och Tobias och jag handlade två sällskapsspel till oss. På vägen hem börjar bilen krångla så vi fick stanna till och ringa våra pappor för rådfrågning. Vi bedömde att vi kunde köra hem utan problem i alla fall. Nu är vi hemma och chillar i soffan till lite tv. Ja, som ni ser så har dagen varit i full gång. Ingen ro och ingen vila här inte. Men helgen ska vi chilla mer istället. :) Ha nu en fin kväll. 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0