Kan man inte glädjas åt andra?

Varför kan man inte vara glad när det går bra för någon annan? Måste man direkt hugga med något nedlåtande när det bra för andra? 

Som här på internet så tycks många tro att det är okej och skriva elaka saker. För det är ju inte på riktigt, det är ju bara på skoj och låtsas. Hur kan det inte vara på riktigt? Orden som skrivs är lika mycket på riktigt som IRL. Orden som skrivs är faktiskt lika sårande oavsett vart de skrivs och vart de sägs. Bara för att orden är skrivna på en dataskärm så gör det inte mindre verkligt eller sårande. Det är lika elakt att skriva dem på en dataskärm som att säga dem till någon ansikte mot ansikte. 

Ta tag i era egna liv istället för att sitta på detta sätt. Det är bara NI själva som kan lösa er egen situation och ingen annan. En annan person kan vara till hjälp men ni kommer inte få hjälpen när ni beter er på detta sätt. Det är inte mitt fel för att era liv är så krångliga så ni måste skriva nedsättande ord till mig. 

Jag har också haft det svårt i livet men jag går ju inte runt och är elak för det. Som ni själva vill bli behandlade får ni behandla andra. Tänk på det.





Kommentarer
Postat av: Anonym

Eller om du tar tag i ditt liv istället för att gnälla på allt hela tiden.

Svar: Det gör jag. Precis som jag skrev avslutningsvis i inlägget att jag har har haft och har svårigheter i mitt liv men jag skriver inte elaka saker för det. Ha nu en fin fortsatt lördag. :) Kram
Anna

2016-06-11 @ 15:25:01
Postat av: Mathias

så sant så bra inlägg anna :)

Svar: Tackar så mycket 😊
Anna

2016-06-13 @ 18:52:50
URL: http://nouw.com/aspergers

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0