Påskafton i Grums

Idag firade vi påskafton i Grums och det har varit mysigt med många skratt och god mat. 

Först så myste vi här hemma och sen gjorde vi oss i ordning för att åka. När vi kom till Grums så satt vi och pratade lite. Jag pysslade med Sofie och sen blev det middag. Jag och Tobias gick ut med Nalle och sen satt vi och kollade på tv:n tillsammans med familjen. 

Nu är vi hemma och ska mysa till någon film eller serie.  Hoppas ni har haft en bra dag. :) 






Kommentarer
Postat av: Elisabet

Hej Anna!
Vilken mysig blogg! :) Jag ser att du försöker gå ner i vikt. Jag ser också att du äter ganska mycket kolhydrater såsom mannagryn, potatis etc och läsk. Jag vill berätta för dig vad som hjälpte mig att gå ner- jag har fått tre barn på kort tid och behövde gå ner lite :) :) Lchf! Kostdoktorn har en superbra blogg. Man tar och skär ner på kolhydrater rejält. Man mår bra. Många kramar! Elisabet

Svar: Hejsan :) Tack så mycket. :) Ja, jag har haft mycket problem med onödigt ätande så som godis, läsk och oboy. Jag var beroende av oboy men lyckades bli av med det nu. Jag kan inte köra efter en typ av kost hela tiden utan måste ha variation, jag har lyckats gå ner nu i vikt tack vare träning och att jag har slutat med oboy och så har jag med matlådor till jobbet. Jag har inte problem med kosten så utan mycket annat. Många kramar till dig med :)
Anna Hansen

2017-05-21 @ 07:45:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0