God kväll

Vilken dag den har varit. Vaknade rätt så tidigt, gick upp och la nig på soffan. Tobias höll mig sällskap fram tills han skulle cykla till jobbet. 

Jag pysslade med datorn och fick igång den igen men den är inte helt okej än. Fick ut en ny video som ni säkert har sett redan. När jag kom till jobbet så fick jag rycka in tidigare. Det rullade på och jag hade världens huvudvärk, jag tog inte med väskan då jag jobbade kortpass. Jobbigt nog fanns inga värktabletter alls. Men när Tobias hade kommit hem så fick han komma ner till jobbet med tabletter så jag fick lindring. 

När jag kom hem så tog jag mig en dusch, vi lagade rödvinsmarinerad rostbiff, baconlindad sparris, avokadosallad, hemmagjord vitlökssås och andra grönsaker. Nu ska jag lägga bort tekniken för idag och krypa ner i soffan och se på film med min underbara älskling. Ha nu en fin kväll allesammans. :)




Kommentarer
Postat av: Bambi

Nej vad jobbigt med en sådan huvudvärk :/ såg dock ut som att du fick ett härligt "avslut" på dagen eller vad man ska säga. Så himla god middag liksom och sen soffmys på det liksom

Svar: Ja, det var jobbigt. Sen kändes det mer eftersom jag visste att jag inte kunde ta en tablett.

Ja, middagen var jättegod. Sen avslappnat mys gjorde susen. 😊
Anna

2016-05-13 @ 21:21:36
URL: http://iambaam.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0