Veckans film #121

 
Det fredliga riket Azeroth står på randen av ett krig och deras invånare hotas av skräckinjagande inkräktare; orker, som är på flykt från sin egen döende värld för att kolonisera en annan.
När en portal mellan de två världarna öppnas måste en armé kämpa mot total ödeläggelse, och en annan för att undvika att utrotas. Och mitt i kriget, på varsin sida av slagfältet, kämpar två hjältar för sina familjer, sina folk och sina hem.
Warcraft: The Beginning är en oförglömlig saga om två världar på väg att kollidera. Filmen är baserad på de berömda datorspelen med samma namn.
 
 
 
WOW! Vilken film!! Många sa att man inte skulle förstå om man inte hade varit i kontakt med spelen. Men jag måste säga att de hade fel, jag förstod utmärkt och blev hajpad för filmen och verkligen nyfiken på spelen. Jag har en vän som ska visa mig spelen så jag får kolla in vad detta är. Visst de går snabbt i berättandet men det funkar och jag kom snabbt in i karaktärerna och kunde ta till mig allt. Nu älskar jag ju fantasy så det underlättar ju en del. Jag rekomenderar den verkligen och detta var den bästa filmen på länge i denna generen!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0